Lisää tapahtuma tai retriitti
Ladataan Tapahtumat

Julkaisemme kristillisiä, hiljaisuuden liikkeen perinteen mukaisia tapahtumia. Tapahtuma tulee näkyviin kalenteriin vasta hyväksymisen jälkeen. Joskus hyväksyminen voi kestää muutaman päivän, jolloin viivästyminen ei ole merkki tapahtuman hylkäämisestä.

Tietojen täydennyksen tai tapahtuman hylkäämisen tapauksessa olemme yhteydessä teihin.

Muistahan jättää järjestäjän yhteystiedot.

Kerro tarpeeksi laveasti tapahtuman tiedot. Jos haluat mukaan myös uusia kävijöitä, avaa tapahtuman luonnetta ja sisältöä riittävästi. Kerro aikataulut, ohjelmasta vastaavat, keneltä saa lisätietoja, kenelle ja mihin mennessä ilmoittaudutaan, mitä maksaa. Mieti minkä tiedon pohjalta itse uskaltautuisit lähtemään mukaan!


Tapahtuman luonne

Tapahtuman kuva

Käytä tässä jotakin tapahtumaan liittyvää valokuvaa. Jos ilmoitat useampia retriittejä, käytä eri kuvia. Vain png, jpg tai gif -tiedostot, jotka ovat kooltaan alle 8 MB ladataan.

Tapahtuman päivä ja aika

You have changed the recurrence rules of this tapahtuma. Saving the tapahtuma will update all future tapahtumat. If you did not mean to change all tapahtumat, then please refresh the page.
YYYY-MM-DD Klo
YYYY-MM-DD Klo

Haluatko syöttää tiedot itse, vai valita tallennetuista vaihtoehdoista?

Muokkaa Järjestäjän tiedot
Lisää järjestäjän tiedot


Ole tarkkana ja tarkista vielä, että olet muistanut kirjata kaikki tiedot sekä valinnut oikeat päivät ja kellonajat. Paina lopuksi Lisää tapahtuma –painiketta lähettääksesi ilmoituksen tarkastettavaksi.

Kiitos ilmoituksesta!