Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaellus Patvinsuon kansallispuistossa

23 syyskuun klo 07:00 - 25 syyskuun klo 23:00

Houkutteleeko Pohjois-Karjalan upeat maisemat ja syksyinen luonto? Haluatko vaeltaa hiljaisuudessa ja kuulla oman ja luonnon äänen, mitä niillä on sinulle kerrottavaa?

Vantaan seurakunnat järjestää ohjatun telttavaelluksen Patvinsuon kansallispuistossa. Patvinsuon kansallispuisto on Suomen itäisin kansallispuisto. Syksyisessä maisemassa vuorottelevat laajat aapasuot ruskan väreissä ja komeat aarnimetsät joissa voimme tuntea vanhan metsän hiljaisuuden.

Kuljemme n. 10-18 km päivämatkoja kansallispuiston läpi etelästä Koiteereen rannasta pohjoiseen kohti Suomusjärveä. Hyvä kunto on edellytys miellyttävälle vaelluskokemukselle.

Vaelluksella majoitumme telttoihin vuokratupien ja kirkasvetisen Suomujärven tuntumaan. Valmistamme ateriamme pääasiassa luonnossa. Osallistujille on mahdollisuus lainata vaellusvarusteita, telttaa, rinkkaa ja trangiaa seurakunnalta. Oma makuupussi ja alusta on kuitenkin välttämätön.

Kuljemme osan reitistä hiljaisuudessa kehon, mielen ja hengen hyvinvointia tavoitellen.

Lähtö Inter City junalla Tikkurila – Joensuuu pe 23.9 klo 7.14. Paluu Joensuu-Tikkurila su 25.9 klo 22.47. Joensuusta jatkamme matkaa Lieksaan Patvinsuolle tilausbussilla.

Matkan hinta 250 e sisältäen matkat, vaellusruoat, vakuutuksen, sekä eräoppaan ja matkan johtajan palvelut. Ilmoittautuminen 26.8 mennessä Webropol-linkin kautta. https://link.webropol.com/ep/patvinsuonvaellus

Osallistujille lähetetään retkikirje viikolla 35, joka sisältää tarkan varusteluettelon. Ryhmälle pidetään yhteinen infotilaisuus 21.9 klo 17.30 -19.00 Hakunilan kirkolla.

Tiedot

Alkaa:
23 syyskuun klo 07:00
Loppuu:
25 syyskuun klo 23:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Patvinsuon kansallispuisto
Lieksa, + Google Map

Järjestäjä

Vantaan seurakuntayhtymä
Puhelin:
050 321 3282
Sähköposti:
laura.ohtonen@evl.fi
Kotisivu:
www.vantaanseurakunnat.fi