Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Uusin silmin – Pyhiinvaelluskoulutus Lontoossa (1,5 op)

15 huhtikuun - 19 huhtikuun

​Pyhiinvaelluskoulutus Lontoossa tarjoaa mahdollisuuden perehtyä pyhiinvaeltamiseen kristillisen spiritualiteetin harjoittamisen muotona ja kulttuurisena ilmiönä monikulttuurisessa ja monikatsomuksellisessa ympäristössä. Opintomatkalla tehdään kaupunkipyhiinvaelluksia, tutustutaan The British Pilgrimage Trustin toimintaan, Suomen Merimieskirkon työhön Lontoossa sekä brittiläisen pyhimyksen Thomas Becketin elämään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun Pyhiinvaelluskeskuksen ja Suomen Merimieskirkko Lontoossa kanssa.

Osaamistavoitteet

Osallistuja

  • ymmärtää pyhiinvaellusta kokonaisvaltaisena välineenä edistää ihmisen ruumiillista, henkistä, emotionaalista, yhteisöllistä ja hengellistä hyvinvointia sekä ympäristösuhdetta,
  • hahmottaa suomalaisen pyhiinvaellustoiminnan osana eurooppalaista kontekstia,
  • tunnistaa erilaisia mahdollisuuksia katsomuksellisesti inklusiivisen pyhiinvaellustoiminnan kehittämiseen seurakunnassa tai muussa toimintaympäristössä.

Aika ja paikka: 15.-19.4.2024, Lontoo. Ennakkowebinaari 5.2.2024 klo 17–20.

Ilmoittautuminen: 18.12.2023 mennessä.

Hakulomake: https://form.jotform.com/231236705912351

Lisätietoja sisällöstä ja toteutuksesta

Ohjelma Lontoossa sisältää sekä luentoja että muutaman tunnin pyhiinvaelluksia. Vaellukset tapahtuvat pääasiassa kaupunkimiljöössä. Kaikki reitit eivät ole esteettömiä.

Matkan hintaan sisältyvät Finnairin lennot Hki-Lontoo-Hki, matkaliput paikan päällä, yhteismajoitus, (vaihtoehdot ovat 4hh ja patjamajoitus) sekä puolihoito.  Laadukkaamman majoituksen matkalainen voi halutessaan varata itse Lontoon suomalaisen merimieskirkon läheisyydessä olevista majoituspaikoista.

Kielet: Suomi ja Englanti.

Hinta: Osallistumismaksu 245 €, täysihoito 200-280 € (patjamajoituksella tai 4 hh, puolihoito), lentoliput ja joukkoliikenneliput Lontoossa n. 440€. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kustannusten lisätiedot: Varausmaksu 100 €, loppumaksu ennen matkaa. Hiljaisuuden Ystävien jäsenet ja yhteisöjäsenten edustajat saavat 30 euron alennuksen osallistumismaksusta.

Tiedustelut kustannuksista: toimisto@hiljaisuudenystavat.fi, juha.tanska@hiljaisuudenystavat.fi.

Tiedustelut sisällöstä ja toteutuksesta: juha.tanska@hiljaisuudenystavat.fi.

Linkki aineistoon: https://pyhiinvaellussuomi.fi/

Tiedot

Alkaa:
15 huhtikuun
Loppuu:
19 huhtikuun
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Järjestäjä

Hiljaisuuden Ystävät ry
Puhelin:
+358453430200
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto