Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Utön majakkasaaren ekumeeninen hiljaisuuden retriitti

11.10.19 klo 18:00 - 14.10.19 klo 14:00

Utö kuin tehty hiljaisuuden retriitille. Saarella vaistomaisesti arjen tahti hiljenee. Kiireettömyys kutsuu kulkemaan pitkin polkuja, kallioiden notkelmia. Ajatus kulkee kauas, aava meri ja sen kauneus kantavat hiljaisuudessa kohti oman mielen maisemia.

Saaren erityislaatuinen luonto; sen ikiaikojen muovaamat kivet ja kalliot, karun maan harvinaiset kasvit ja linnut kantavat pysähtymään luomakunnan äärelle.
Utössä elämän mittasuhteet asettuvat paikoilleen. Saaren pieni kappeli kutsuu rukoukseen.

Hiljaisuudessa olemme yhdessä sanattomassa vuorovaikutuksessa. Pyhä koskettaa – minua ja meitä, kaikkia yhdessä. Avara merimaisema kutsuu tykönsä, antaa mahdollisuuden levolliseen hiljaisuuden henkäykseen.

Retriitin ohjaajat Eija Nurmio ja Mari Vainio huolehtivat käytännön järjestelyistä ja ohjelmasta, johon kuuluu rukoushetkiä, virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua.

Eija ja Mari ovat jo vuosia ohjanneet retriittejä saarella ja mantereella mm. Vihdin Riuttarannassa, Lohjan Vivamossa ja Sofian kulttuurikeskuksessa Helsingissä. Eija on tehnyt elämäntyönsä luterilaisessa kirkossa, Mari työskentelee mm. ortodoksisessa kirkossa.

Viikonlopun, pe-ma hinta täysihoidolla 290 €-430 € / hlö majoituksesta riippuen. Mahdollisuus joko yksinkertaiseen vierasmaja-majoitukseen tai hotellitasoiseen majoitukseen. Majoitus yhden hengen huoneissa.
Ilmoittautumiset:
Eija Nurmio, p. 044 326 0746, eija.nurmio@hotmail.com
Mari Vainio, p. 050 564 8899, mari.vainio@ort.fi

Tiedot

Alkaa:
11.10.19 klo 18:00
Loppuu:
14.10.19 klo 14:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Utön saari
-
-,
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto