Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Utön hiljaisuuden retriitti / Luovuuden äärellä

11.11.21 klo 18:00 - 14.11.21 klo 18:00

Hiljaisuus pysäyttää. Asetu kuulemaan omia hiljaisuuden sanojasi kaunilla Utön saarella. Kuule mikä elämässäsi on merkityksellistä juuri nyt.
Saaren avara maisema kutsuu läsnäoloon. Anna katseen kantaa kauas, kulje hiljalleen saaren poluilla ja poukamilla. Meren ympäröimä saari asettaa mittasuhteet paikoilleen. Saaren pieni kappeli pysäyttää pyhän äärelle.
Retriitinohjaajat Eija Nurmio ja Mari Vainio huolehtivat käytännön järjestelyistä ja ohjelmasta. Siihen kuuluu rukoushetkiä, hiljaisuutta tukevia virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua. Yhteiset hiljaisuudessa nautitut ateriat ovat osa kokonaisuutta.
Huomaa retriitissä myös levosta nouseva luovuutesi voima. Retriitissä käytetään ohjaajien kirjoittamaa Aikaa Hiljaisuudessa-kirjaa. Sen ajatusten, runojen ja kysymysten avulla osallistujia kannetaan kirjoittamaan ja maalaamaan omia hiljaisuuden sanojaan.
Mari Vainio on ohjannut luovaa kirjoitusta yli kymmenen vuoden ajan. Hän on työtehtäviltään myös mm. ratkaisukeskeinen valmentaja ja toimittaja. Lisäksi hän on opiskellut ratkaisukeskeistä ja ekspressiivistä taideterpiaa.
”Luojan lahjaa, lepo ja luovuus. Siinä ihme ja uusi alku. Yrittämättä annettu.”
/ Aikaa hiljaisuudessa.
Viikonlopun, to-su hinta täysihoidolla 330 €, vierasmaja -480 €, hotelli / hlö. Hintaan sisältyy Aikaa hiljaisuudessa-kirja. Majoitus yhden hengen huoneissa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Mari Vainio, viestitmarille@gmail.com.

Tiedot

Alkaa:
11.11.21 klo 18:00
Loppuu:
14.11.21 klo 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Tapahtumapaikka

Utön saari
-
-,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Mari Vainio
Eija Nurmio