Tapahtumakalenteri
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä event on mennyt.

Utön ekumeeninen Hiljaisuuden retriitti

toukokuu 10 klo 18:00 - toukokuu 13 klo 14:00

Kaukainen Utön saari on kuin tehty hiljaisuuden retriitille. Saarella vaistomaisesti arjen tahti hiljenee. Kiireettömyys kutsuu kulkemaan pitkin polkuja, kallioiden notkelmia. Ajatus kulkee kauas, aava meri ja sen kauneus kantavat hiljaisuudessa kohti oman mielen maisemia.

Saaren erityislaatuinen luonto; sen ikiaikojen muovaamat kivet ja kalliot, karun maan harvinaiset kasvit ja linnut kantavat pysähtymään luomakunnan äärelle. Saaren pieni kappeli kutsuu rukoukseen.

Hiljaisuudessa olemme yhdessä sanattomassa vuorovaikutuksessa. Pyhä koskettaa – minua ja meitä, kaikkia yhdessä. Avara merimaisema kutsuu tykönsä, antaa mahdollisuuden levolliseen hiljaisuuden henkäykseen.

Retriitin ohjaajat Eija Nurmio ja Mari Vainio huolehtivat käytännön järjestelyistä ja ohjelmasta, johon kuuluu rukoushetkiä, virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua.

Eija ja Mari ovat jo vuosia ohjanneet retriittejä saarella sekä mantereella mm. Vihdin Riuttarannassa, Lohjan Vivamossa ja Helsingin Kallvikissa sijaitsevassa Sofian kulttuurikeskuksessa. Eija on tehnyt elämäntyönsä luterilaisessa kirkossa, Mari työskentelee mm. Suomen ortodoksisessa kirkossa.

Viikonlopun, pe-ma hinta täysihoidolla 290 €-400 € / hlö majoituksesta riippuen. Mahdollisuus joko yksinkertaiseen vierasmaja-majoitukseen tai hotellitasoiseen majoitukseen. Majoitus yhden hengen huoneissa.
Ilmoittautumiset:
Eija Nurmio, p. 044 326 0746, eija.nurmio@hotmail.com
Mari Vainio, p. 050 564 8899, mari.vainio@ort.fi

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
toukokuu 10 klo 18:00
Loppuu:
toukokuu 13 klo 14:00
Tapahtuman luonne:

Tapahtumapaikan tiedot

Utön saari
-
-,
Kotisivu:
www.uto.fi