Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Utön ekumeeninen hiljaisuuden retriitti

31.08.23 klo 18:00 - 03.09.23 klo 18:00

Utön kaunis alkusyksy odottaa sinua. Saaren avaruus tukee hiljaisuuteen laskeutumista. Pysähdy, ja kuule mitä kaipaat juuri nyt. Utön saarella voit astella rauhassa, hengittää meri-ilmaa ja asettua itsesi äärelle, läsnäoloon. Saaren pieni kappeli kutsuu rukoukseen, meren avarat rannat kävelemään, istahtamaan kallioille. Ole vain.
Hiljaisuudessa olemme yhdessä sanattomassa vuorovaikutuksessa. Pyhä koskettaa meitä, kaikkia yhdessä.
Retriitin ohjaajat Mari Vainio ja Eija Nurmio ovat jo vuosia ohjanneet saarella hiljaisuuden retriittejä. He huolehtivat käytännön järjestelyistä ja ohjelmasta, johon kuuluu rukoushetkiä, virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua.
Viikonlopun, to-su hinta täysihoidolla 360 € -490 € / hlö majoituksesta riippuen. Mahdollisuus joko yksinkertaiseen vierasmajan majoitukseen tai hotellitasoiseen majoitukseen. Majoitus yhden hengen huoneissa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Mari Vainio, viestitmarille@gmail.com.

” Niin kuin tuuli vaimenee ympärilläni, mieleni tyyntyy. Hengitys syvenee ja rauhoittuu. Hätäily laantuu. Alan uskoa ja luottaa. Elämässä on niin paljon iloa ja väriä- tässä elämään juurruttavassa hetkessä”. Aikaa hiljaisuudessa, Kirjapaja / Eija Nurmio, Mari Vainio

Tiedot

Alkaa:
31.08.23 klo 18:00
Loppuu:
03.09.23 klo 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Utön saari
-
-,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Mari Vainio
Eija Nurmio
VihdinNummelan ortodoksit ry