Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Utön ekumeeninen hiljaisuuden retriitti

23.03.23 klo 13:30 - 26.03.23 klo 12:30

Utön kevät odottaa sinua. Saaren merellinen maisema on kuin tehty hiljaisuuden retriitille. Pysähdy, ja kuule mitä kaipaat juuri nyt. Hiljaisuudessa ajatukset avautuvat. Utön saarella voit asettua rauhassa vähitellen heräävään kesään. Lintujen laulu ympäröi sinua. Saaren pieni kappeli kutsuu rukoukseen, meren avarat rannat kävelemään, istahtamaan kallioille.
Hiljaisuudessa olemme yhdessä sanattomassa vuorovaikutuksessa. Pyhä koskettaa meitä, kaikkia yhdessä.
Retriitin ohjaajat Mari Vainio ja Eija Nurmio ovat jo vuosia ohjanneet saarella hiljaisuuden retriittejä. He huolehtivat käytännön järjestelyistä ja ohjelmasta, johon kuuluu rukoushetkiä, virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua.
Viikonlopun, to-su hinta täysihoidolla 360 € -490 € / hlö majoituksesta riippuen. Mahdollisuus joko yksinkertaiseen vierasmajan majoitukseen tai hotellitasoiseen majoitukseen. Majoitus yhden hengen huoneissa.
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Mari Vainio, viestitmarille@gmail.com.

”Niin kuin tuuli vaimenee ympärilläni, mieleni tyyntyy. Hengitys syvenee ja rauhoittuu. Hätäily laantuu. Alan uskoa ja luottaa. Elämässä on niin paljon iloa ja väriä- tässä elämään juurruttavassa hetkessä”. Aikaa hiljaisuudessa, Kirjapaja / Eija Nurmio, Mari Vainio

Tiedot

Alkaa:
23.03.23 klo 13:30
Loppuu:
26.03.23 klo 12:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Havshotel ja Bönehuset i Utö
21740 UTÖ Suomi + Google Map

Järjestäjät

Eija Nurmio
Mari Vainio
VihdinNummelan ortodoksit ry