Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sofian hiljaisuuden päivä

19.02.22 klo 10:00 - 15:30

Katso kauas, näe lähelle.

Retriittipäivä pysäyttää viikon. Levähdä päivä hiljaisuudessa arjen keskellä. On hyvä pysähtyä ja antaa kiireen laantua, olla vain itseään kuunnellen. Hiljaisuus kertoo mikä elämässä on merkityksellistä juuri nyt. Rennon olemisen lisäksi päivä koostuu ohjaajan hiljaisuuden sanoista, läsnäoloharjoituksista, meditaatioista, ja rukoushetkistä Pyhän Sofian kappelissa.

Päivän aikana voit myös ulkoilla Sofian kauniissa meren ja metsän maisemissa, lukea hiljaisuutta tukevaa kirjallisuutta, kirjoittaa tai maalata mielestä esiin nousevia hiljaisuuden kuvia. Lounas jaetaan yhdessä hiljaisuudessa Sofian ravintolassa.

Tarvittaessa ohjaajalta on mahdollisuus varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja, joissa voi jakaa mieleen nousevia asioita. Päivän ohjaa retriitinohjaaja Mari Vainio, joka on jo vuosia ohjannut Hiljaisuuden retriittejä Sofian lisäksi mm. Utön ja Örön saarilla. Sofian kulttuurikeskuksessa Mari on ohjannut noin kymmenen vuotta myös luovaa kirjoitusta. Mari Vainiolta ilmestyi viime vuonna hiljaisuutta käsittelevä kirja yhdessä toisen retriitinohjaajan Eija Nurmion kanssa. Sen nimi on Aikaa hiljaisuudessa (Kirjapaja).

Pue päivään päälle lämpimät, joustavat vaatteet. Myös joogamatto, kevyt peitto ja tyyny voivat olla mukava lisä rentoutumiseen.

Lisätietoja: Mari Vainio, hiljaisuudenretriitit@gmail.com.
Kurssimaksu: 69 € sis. ohjauksen ja lounaan.
Ilmoittautuminen: reception@sofia.fi tai p. 010 277 900. Päivään mahtuu maks. 10 hlö.

Tiedot

Päivämäärä:
19.02.22
Aika:
10:00 - 15:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Sofia
Kallvikinniementie 35
Helsinki, 00980 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
010277900
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Sofian Kulttuurikeskus
Mari Vainio