Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pyhiinvaellus Tenholasta Perniöön

13.06.23 klo 10:00 - 20:00

Tervetuloa pyhiinvaellukselle Tenholan kirkosta Perniön Pyhän Laurin kirkkoon!

Reitti Tenholasta Perniöön kulkee pääosin hiekkateitä ja metsäpolkuja. Matkaa kertyy noin 27 kilometriä. Aloitamme yhteisen taivalluksen hartaudella Tenholan kirkossa klo 10 ja päätämme sen pyhiinvaeltajanmessuun Perniön kirkossa.

Ohjeet pyhiinvaellukselle ovat yksinkertaiset: Varustaudu säänmukaisin varustein ja hyvin sisään ajetuin kengin. Pakkaa reppuun vesipullo ja evästä. Jos sinulla on huomioliivi, laita se päällesi. Kävelysauvat ovat myös hyväksi koettu varustus. Matkassamme on huoltoauto, jonka kyytiin voit laittaa ylimääräiset eväät ja vesipullot. Huoltoauton kyytiin pääsee myös, jos matkanteossa tulee ongelmia.

Salosta Perniöön ja illalla Perniöstä Saloon kuljemme kimppakyydein. Lähtö Salosta klo 9. Perniöstä Tenholaan menemme pikkubussilla (omavastuu 5 €, maksu käteisellä). Ilmoittautuminen pyhiinvaellukselle viimeistään perjantaina 9.6. Henna Seppälälle. Mukana vaeltamassa ovat pastorit Marika Huhtasalo ja Päivi Pulkkinen-Watson, diakoni Anne Kössi ja lähetyssihteeri Henna Seppälä.

Taival Tenholasta Perniöön on pätkä Agricola-reittiä, jonka kulkeminen muistuttaa lukutaidon merkityksestä. Meille Suomessa lukutaito on itsestäänselvyys, mutta maailmassa on vielä 773 miljoonaa lukutaidotonta aikuista. Pipliaseuran Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmassa 20 000 naista Afrikassa oppii lukemaan. Jos haluat, voit voit lahjoittaa lukutaitoa, myös MobilePay 92600, viesti: lukutaitotyö, Salo (Rahankeräyslupa: RA/2017/786), vaikka kulkemiesi kilometrien mukaan tai haastaa läheisesi tukemaan kävelyäsi lukutaitolahjoituksella.

Tiedot

Päivämäärä:
13.06.23
Aika:
10:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Salon seurakunta
Puhelin:
(02) 77451
Sähköposti:
salonseurakunta@evl.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto