Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pyhän Sofian Hiljaisuuden päivä

06.09.20

Pysähdy pyhäpäivänä. Kuule mitä elämä haluaa kertoa sinulle juuri nyt. Jo yksi hiljaisuuden päivä antaa mahdollisuuden levähtää. Puhumattomuus antaa tilaa omille ajatuksille. Hiljaisuus auttaa selvittämään mikä on sinulle merkityksellistä juuri nyt.

Rennon olemisen lisäksi päivä koostuu ohjaajan hiljaisuutta tukevista sanoista ja meditaatioista. Sofian kulttuurikeskuksen kaunis luonto Helsingin Kallvikissa suo mahdollisuuden ulkoiluun, Pyhän Sofian kappeli ja Pyhän Maria Pariisilaisen pieni tsasouna suovat hetken rukoukselle. Yhteinen hiljaisuudessa nautittu lounas on osa päivää.

Päivän aikana voi omia tuntojaan avata kirjoittamalla tai maalaamalla. Tarvittaessa ohjaajalta on mahdollisuus varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja, joissa voi jakaa mieleen nousevia asioita.

Tule yksin tai ystävän kanssa.
Retriitin ohjaa Mari Vainio, joka on vuosia ohjannut Hiljaisuuden retriittejä Sofiassa ja ympäri Suomea, mm. Lapilan kartanolla Keravalla, Vivamossa Lohjalla ja Utön saarella. Mari on kirjoittaja ja tekee osan työstään ortodoksiselle kirkolle. Mari opettaa myös luovaa kirjoittamista.

Asetu pyhän, itsesi äärelle.

Lisätietoja: mari.vainio@ort.fi puh. 050 564 8899

Ilmoittautuminen viimeistään 21.8.2020, reception@sofia.fi tai p. 010 277 900. Päivään mahtuu maks. 15 hlö. Vapaita paikkoja voi tiedustella vielä ilmoittautumisajan päätyttyäkin.

Kurssimaksu: 69 € sis. ohjauksen ja lounaan

Tiedot

Päivämäärä:
06.09.20
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjät

Sofian Kulttuurikeskus
Mari Vainio