Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Polkuja valoon – hiljaisuuden päivä

24.11.18 klo 12:00 - 19:00

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme päivää hiljaisuudessa.
Päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat hiljentyä hetkeksi keskellä arkea. Hiljaisuudessa voit pysähtyä pohtimaan oman elämäsi suuntaa enemmän kuin se arjessa yleensä on mahdollista.
Aloitamme yhteisellä kokoontumisella kirkossa. Päivä pitää sisällään hiljaisen rukoushetken, lyhyen virikepuheen sekä vapaata oleilua ja omaa hiljentymistä. Hiljaisuuden päivä päättyy yhteiseen messuun ja ehtoolliseen. Hiljaisuuden päivässä tarjotaan iltapäiväkahvi/tee ja kevyt päivällinen.
Iltapäivän kuluessa kukin osanottaja voi vetäytyä omaan rauhaansa kirkkorakennuksen eri huoneisiin, lepo- ja hiljentymistiloihin, kulkea omaa hiljaista polkuaan valoon. Päivään kannattaa varustautua mukavilla vaatteilla ja villasukilla tai sisäkengillä.
Retriitin luonteisessa hiljaisuuden päivässä osanottajat sitoutuvat keskinäiseen puhumattomuuteen tarjoten näin tilaa sekä itselleen että toisille tehdä matkaa omaan minuuteensa ja Jumalan yhteyteen.
Hiljaisuuden päivän matkaoppaina toimivat Marja-Leena Sokura, Ritva Saarikivi-Kakkonen, Outi Apell, Katri Smolander, Arja Harinen ja Tuija Kuukka.
Ilmoittautuminen 16.11 mennessä Katri Smolanderille p.040 3126 322 (katri.smolander@evl.fi)
Päivän hinta 12e sis. kahvin ja aterian.

Tiedot

Päivämäärä:
24.11.18
Aika:
12:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Sammonlahden kirkko
Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta,

Järjestäjä

Lappeenrannan seurakuntayhtymä
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto