Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Örön saaren ortodoksinen hiljaisuuden retriitti

29.10.21 klo 16:00 - 31.10.21 klo 16:00

Pysähdy hiljaisuuteen Örön luonnonkauniilla saarella. Asetu kuulemaan rukouksessa oman elämäsi viestejä. Kuule kaipauksesi sanat.
Örö sijaitsee Saaristomeren kansallispuistossa, Kemiönsaaren kunnassa.
Eristäytyneen sijaintinsa ansiosta saaren luonto on erityislaatuinen. Öröllä ovat päässeet menestymään sellaiset kasvi- ja hyönteislajit, joita ei mantereella tai lähisaarilla tavata. Saarella on myös poikkeuksellisen runsas perhoslajisto. Kuljeskele merellisissä, avarissa maisemissa ja ole vain rauhassa itsesi kanssa.
Ortodoksisen hiljaisuuden retriitin ohjaavat Eija Nurmio ja Mari Vainio, jotka huolehtivat käytännön järjestelyistä ja ohjelmasta. He ovat jo vuosia ohjanneet retriittejä Utön ja Örön saarilla.
Retriitin ohjelmaan kuuluu ortodoksisia rukoushetkiä, hiljaisuutta tukevia virikepuheita, meditaatioita ja ulkoilua. Retriitissä toimitetaan myös liturgia ja kiitosakatistos. Yhteiset ateriat ovat osa kokonaisuutta.
Retriitissä pappina toimii rovasti Kalevi Kasala, kanttorina Päivi Kasala.
Kaikki ovat tervetulleita mukaan.
Viikonlopun, pe-su hinta täysihoidolla 290 € -360 € / hlö majoituksesta riippuen. Mahdollisuus joko yksinkertaiseen vierasmaja-majoitukseen tai hotellitasoiseen majoitukseen. Majoitus yhden hengen huoneissa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Mari Vainio, viestitmarille@gmail.com.

Tiedot

Alkaa:
29.10.21 klo 16:00
Loppuu:
31.10.21 klo 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Tapahtumapaikka

Örön saari
Örö, 25930 + Google Map
Kotisivu:
www.visitoro.fi

Järjestäjät

Mari Vainio
Eija Nurmio