Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Örön saaren hiljaisuuden retriitti

20.11.20 klo 16:00 - 22.11.20 klo 17:00

Laskeudu hiljaisuuteen ihanalla Örön linnakesaarella. Hiljennä mielen vauhtia, rauhoitu itsesi äärelle.
Örö sijaitsee Saaristomeren kansallispuistossa, Kemiönsaaren kunnassa Hiittisten lounaispuolella. Hiljenny saariston maisemissa. Nauti saaren avaruudesta, ympäröivän meren näkymistä ja ainutlaatuisesta ympäristöstä.

Örön saaren luontopolut kuljettavat Saaristomeren luonnon äärelle. Eristäytyneen sijaintinsa ansiosta saarella ovat päässeet menestymään sellaiset kasvi- ja hyönteislajit, joita ei mantereella tai lähisaarilla tavata.

Retriitissä voit vain olla ja kuulla mitä elämälläsi on sinulle sanottavana juuri nyt. Kuljeskele, kävele tai pyöräile hiljalleen rauhaisilla poluilla. Istahda välillä saaren kallioille. Saaren pieni kappeli suo hetken rukoukselle. Pyhä koskettaa.

Hiljaisuuden retriitin ohjaavat Eija Nurmio ja Mari Vainio, jotka ovat jo vuosia ohjanneet retriittejä mm. Utön saarella, Sofian kulttuurikeskuksessa Helsingin Kallvikinniemessä ja Lohjan Vivamolla. Heiltä ilmestyi vasta Kirjapajan julkaisemana kirja ”Aikaa hiljaisuudessa”.

Retriitinohjaajat huolehtivat järjestelyistä ja ohjelmasta, johon kuuluu rukoushetkiä, virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua. Yhteiset ateriat ovat osa kokonaisuutta.

Viikonlopun, pe-ma hinta täysihoidolla 290 €- 360 € / hlö majoituksesta riippuen. Mahdollisuus joko yksinkertaiseen vierasmaja-majoitukseen tai hotellitasoiseen majoitukseen. Majoitus yhden hengen huoneissa.

Lähtö Kasnäsistä Örön saarelle perjantaina klo 16, paluu sunnuntaina Öröstä klo 15 Kasnäsiin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Mari Vainio, p. 050 564 8899, mari.vainio@ort.fi

Tiedot

Alkaa:
20.11.20 klo 16:00
Loppuu:
22.11.20 klo 17:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Tapahtumapaikka

Örön saari
Örö, 25930 + Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Mari Vainio
Nurmio Eija