Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Örön saaren ekumeeninen hiljaisuuden retriitti

23.04.21 klo 16:00 - 25.04.21 klo 16:00

Laskeudu hiljaisuuteen keväisen kauniilla Örön linnakesaarella. Rauhoitu itsesi äärelle, kuule omat hiljaisuuden sanasi.
Örö sijaitsee Saaristomeren kansallispuistossa, Kemiönsaaren kunnassa.
Hiljenny saariston maisemissa. Nauti saaren avaruudesta, meren näkymistä ja ainutlaatuisesta ympäristöstä.
Örön saaren luontopolut kuljettavat Saaristomeren luonnon äärelle. Eristäytyneen sijaintinsa ansiosta saarella ovat päässeet menestymään harvinaiset kasvi- ja hyönteislajit. Saarella on myös poikkeuksellisen runsas perhos- ja hyönteislajisto.
Retriitissä voit vain olla ja kuulla mikä on merkityksellistä sinulle juuri nyt. Kuljeskele mietteissäsi, kävele tai pyöräile hiljalleen rauhaisilla poluilla. Istahda välillä saaren kallioille. Saaren pieni kappeli suo hetken rukoukselle. Pyhä koskettaa.
Hiljaisuuden retriitin ohjaavat Eija Nurmio ja Mari Vainio, jotka ovat jo vuosia ohjanneet retriittejä mm. Utön saarella, Sofian kulttuurikeskuksessa Helsingin Kallvikinniemessä ja Lohjan Vivamolla. Heiltä ilmestyi vasta Kirjapajan julkaisemana kirja ”Aikaa hiljaisuudessa”.
Retriitinohjaajat huolehtivat järjestelyistä ja ohjelmasta, johon kuuluu rukoushetkiä, virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua. Yhteiset ateriat ovat osa kokonaisuutta.
Viikonlopun, pe-su hinta täysihoidolla 290 €- 360 € / hlö majoituksesta riippuen. Mahdollisuus joko yksinkertaiseen vierasmaja-majoitukseen tai hotellitasoiseen majoitukseen. Retriitissä huoneisiin majoitutaan yksin.
Lähtö Kasnäsistä Örön saarelle perjantaina klo 16, paluu sunnuntaina Öröstä klo 15 Kasnäsiin.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Mari Vainio, p. 050 564 8899, mari.vainio@ort.fi

Tiedot

Alkaa:
23.04.21 klo 16:00
Loppuu:
25.04.21 klo 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Örön saari
Kasnäs, 25930 + Google Map

Järjestäjät

Mari Vainio
Nurmio Eija