Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Örön saaren ekumeeninen hiljaisuuden retriitti

01.10.21 klo 16:00 - 03.10.21 klo 16:00

Hiljenny saariston maisemissa, Örön linnakesaarella. Rauhoitu itsesi äärelle, kuule mitä tarvitset elämääsi juuri nyt. Nauti saaren avaruudesta, meren näkymistä ja ainutlaatuisesta ympäristöstä.
Örön saaren luontopolut kuljettavat Saaristomeren kauniin luonnon äärelle.
Retriitissä voit vain olla ja kuulla mikä on merkityksellistä sinulle juuri nyt. Kuljeskele mietteissäsi, kävele tai pyöräile hiljalleen rauhaisilla poluilla. Istahda välillä saaren kallioille. Pyhä koskettaa.
Hiljaisuuden retriitin ohjaavat Eija Nurmio ja Mari Vainio, jotka ovat jo vuosia ohjanneet retriittejä mm. Utön saarella, Sofian kulttuurikeskuksessa Helsingin Kallvikinniemessä ja Lohjan Vivamolla. Heiltä ilmestyi vasta Kirjapajan julkaisemana kirja ”Aikaa hiljaisuudessa”.
Retriitinohjaajat huolehtivat järjestelyistä ja ohjelmasta, johon kuuluu mm. rukoushetkiä, virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua. Yhteiset, hiljaisuudessa jaetut ateriat ovat osa kokonaisuutta.
Viikonlopun, pe-su hinta täysihoidolla 290 €- 360 € / hlö majoituksesta riippuen. Mahdollisuus joko yksinkertaiseen vierasmaja-majoitukseen tai hotellitasoiseen majoitukseen. Majoitus yhden hengen huoneissa.
Lähtö Kasnäsistä Örön saarelle perjantaina klo 16, paluu sunnuntaina Öröstä klo 15 Kasnäsiin.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Mari Vainio, p. 050 564 8899, mari.vainio@ort.fi

Tiedot

Alkaa:
01.10.21 klo 16:00
Loppuu:
03.10.21 klo 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Örön saari
Örö, 25930 + Google Map
Kotisivu:
www.visitoro.fi

Järjestäjät

Mari Vainio
Eija Nurmio