Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Örön saaren ekumeeninen hiljaisuuden retriitti

07.05.21 klo 16:00 - 09.05.21 klo 16:00

Laskeudu hiljaisuuteen kesään heräävällä Örön linnakesaarella.
Örö sijaitsee Saaristomeren kansallispuistossa, Kemiönsaaren kunnassa.
Nauti saaren ainutlaatuisesta luonnosta. Eristäytyneen sijaintinsa ansiosta Öröllä ovat päässeet menestymään sellaiset kasvi- ja hyönteislajit, joita ei mantereella tai lähisaarilla tavata. Saarella on myös poikkeuksellisen runsas perhos- ja hyönteislajisto.

Retriitissä voit kuulla mitä elämälläsi on sinulle sanottavana juuri nyt. Kuljeskele omissa mietteissä, kävele tai pyöräile hiljalleen rauhaisilla poluilla. Istahda välillä saaren kallioille. Tunne tuuli ja meren henkäys. Annan aavan merimaiseman kuljettaa ajatuksia. Ole vain itsesi kanssa. Saaren pieni kappeli suo hetken rukoukselle. Pyhä koskettaa.
Hiljaisuuden retriitin ohjaavat Eija Nurmio ja Mari Vainio, jotka ovat jo vuosia ohjanneet retriittejä mm. Utön saarella, Sofian kulttuurikeskuksessa Helsingin Kallvikinniemessä ja Lohjan Vivamolla. Heiltä ilmestyi vasta Kirjapajan julkaisemana kirja ”Aikaa hiljaisuudessa”.
Retriitinohjaajat huolehtivat järjestelyistä ja ohjelmasta, johon kuuluu rukoushetkiä, virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua. Yhteiset ateriat ovat osa kokonaisuutta.
Viikonlopun, pe-su hinta täysihoidolla 290 €- 360 € / hlö majoituksesta riippuen. Mahdollisuus joko yksinkertaiseen vierasmaja-majoitukseen tai hotellitasoiseen majoitukseen. Majoitus yhden hengen huoneissa.
Lähtö Kasnäsistä Örön saarelle perjantaina klo 16, paluu sunnuntaina Öröstä klo 15 Kasnäsiin.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Mari Vainio, p. 050 564 8899, mari.vainio@ort.fi

Tiedot

Alkaa:
07.05.21 klo 16:00
Loppuu:
09.05.21 klo 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Örön saari
Örö, 25930 + Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Eija Nurmio
Mari Vainio