Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Örön hiljaisuuden retriitti / Luovuuden äärellä

10.09.21 klo 16:00 - 12.09.21 klo 16:00

Hiljaisuus on kiireen vastavoima. Asetu kuulemaan omia hiljaisuuden sanojasi kaunilla Örön saarella. Kuule mikä on elämässäsi merkityksellistä juuri nyt.
Luonnonkauniin saaren avara maisema, sen kasvit ja linnut kutsuvat rauhaisaan läsnäoloon. Anna katseen kantaa kauas, kulje hiljalleen saaren poukamilla. Meren ympäröimä saari asettaa mittasuhteet paikoilleen. Ole vain itsesi kanssa.
Retriitinohjaajat Eija Nurmio ja Mari Vainio huolehtivat käytännön järjestelyistä ja ohjelmasta. Siihen kuuluu rukoushetkiä, hiljaisuutta tukevia virikepuheita, meditaatiota ja ulkoilua. Yhteiset hiljaisuudessa nautitut ateriat ovat osa kokonaisuutta.
Huomaa retriitissä levosta nouseva oma luovuutesi voima. Retriitissä käytetään ohjaajien kirjoittamaa Aikaa Hiljaisuudessa-kirjaa. Sen ajatusten, runojen ja kysymysten avulla osallistujia kannetaan kirjoittamaan ja maalaamaan omia hiljaisuuden sanojaan.
Mari Vainio on ohjannut luovaa kirjoitusta yli kymmenen vuoden ajan. Hän on työtehtäviltään myös ratkaisukeskeinen valmentaja ja toimittaja. Lisäksi hän on opiskellut ratkaisukeskeistä ja ekspressiivistä taideterpiaa.
”Luovuutta ei mitata kirjoittamisen taidolla tai nuottikorvalla, ei maalausten syvyydellä tai sävelten soinnilla. Riittää kun uskallan antaa Luojan toimia enkä haraa vastaan. Luotan ja suostun luotavaksi. Annan hätäilyn ja huolen laantua.” / Aikaa hiljaisuudessa.
Viikonlopun, pe-su hinta täysihoidolla 310 €, vierasmaja / 380 €, hotelli / hlö. Hintaan sisältyy Aikaa hiljaisuudessa-kirja. Majoitus yhden hengen huoneissa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Mari Vainio, viestitmarille@gmail.com.

Tiedot

Alkaa:
10.09.21 klo 16:00
Loppuu:
12.09.21 klo 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Tapahtumapaikka

Örön saari
Kasnäs, 25930 + Google Map

Järjestäjät

Mari Vainio
Eija Nurmio