Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MEDITATIIVISEN LÄSNÄOLON RETRIITTI

07.12.18 klo 18:00 - 09.12.18 klo 14:00

Toisen adventtisunnuntain viikonloppuna syvennymme sisäiseen hiljaisuuteen lepäämällä yhteisissä rukoushetkissä ja ohjatussa kristillisessä meditaatiossa (huom. retritiissä ei mahdollisuutta messuun eikä ehtoolliseen). Sään salliessa teemme pieniä kiinalaisia qigong-terveysharjoituksia ulkona. Aikaa jää lepoon ja ulkoiluun kauniissa maisemissa kunkin tarpeiden mukaan. San Damianon laaja kirjasto on myös käytettävissä. Kyseessä on osittainen hiljaisuuden retriitti, eli emme sitoudu täyteen puhumattomuuteen, mutta kunnioitamme toisten tarvetta olla hiljaa niin halutessaan. Sielu ja ruumis saavat levätä.

Paikkana on fransiskaanisen hengellisyyden innoittama San Damianon osuuskunta. Vanhan luostariperinteen Ora et labora (Tee työtä ja rukoile) mukaisesti jokainen osallistuu osana meditaatioharjoitusta kerran johokin pieneen työhön kuten avustaa ruoanvalmistuksessa, kattaa pöydän tms. Majoitus on kahden hengen huoneissa, WC ja suihkut yhteiset. Ota omat lakanat mukaan tai vuokraa ne paikan päällä hintaan 10 e. Lisätietoja www.sandamiano.fi, 044 5600080, sandamianonosuuskunta@gmail.com. Sijainti ja ajo-ohjeet: https://www.sandamiano.fi/tie.

Järjestäjä: Retriitinohjaaja Helena Hallenberg yhdessä San Damianon osuuskunnan kanssa

Ilmoittautuminen ja maksu: 220 e (sisältää retriittiohjelman, majoituksen ja täysihoidon), viimeistään 13.11. sähköpostilla tai tekstiviestillä (muista antaa sähköpostiosoitteesi ja kännykkänumerosi) Helena Hallenberg, 040 5917895, huomen@kolumbus.fi. Saat laskun ilmoittauduttuasi. Retriittiin voidaan ottaa korkeintaan 9 osallistujaa.

Tiedot

Alkaa:
07.12.18 klo 18:00
Loppuu:
09.12.18 klo 14:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

San Damianon osuuskunta
Tuurintie 8, Porlammi + Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Helena Hallenberg yhdessä San Damianon osuuskunnan kanssa
Puhelin:
040 5917895
Sähköposti:
huomen@kolumbus.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto