Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Laskiaisretriitti Vihdin Riuttarannassa

9 helmikuun klo 18:00 - 11 helmikuun klo 14:30

Kevättä kynttelistä! On juuri vietetty kynttilänpäivää, ja sitten ollaankin jo laskiaisessa, pulkkamäkien ja punaisten poskien pyhässä. Juuri nyt on hienoa päästä metsän keskelle rakennettuun Riuttarantaan, Moksijärven rannalle. Hengittämään raikasta kevättalven ilmaa ja kokemaan hiljaisuuden henkäyksiä. Valoisa tunnelma, pitenevät päivät ja kynttilät kutsuvat lepäämään, rukoilemaan yhdessä, kokoontumaan ehtoollispöytään. Laskiaisretriitti on perinteinen, yksinkertainen hiljaisuuden retriitti. Rukoushetket, virikesanat ja ruokailut rytmittävät päivää, ja aikaa jää paljon myös omaan lepäilyyn. Ulkoiluun, lueskeluun, pitkille päiväunille – mitä kaipaatkaan, mikä sinua virkistää.

Aloitamme retriitin perjantaina 9.2. klo 18 yhteisellä aterialla. Voit tulla majoittumaan klo 17 alkaen. Päivällisen jälkeen johdattelemme retriitin ohjelmaan ja illan rukoushetkestä alkaa hiljaisuus. Se päättyy sunnuntain 11.2. klo 14 päätösrukoukseen, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle. Hiljaisuus tarkoittaa konkreettisesti sitä, että emme puhu yhteisissä tiloissa emmekä omassa huoneessa, sisällä emmekä ulkona. Hiljaisuuden retriitissä on kuitenkin aina mahdollista keskustella halutessaan ohjaajien kanssa. Kun ilmoittautumisaika on päättynyt, lähetämme kaikille kirjeen, jossa kerromme tarkemmin retriitin käytännöistä. Jos sinulla ei ole käytössäsi autoa, ota yhteyttä – Vihdin kirkonkylälle pääsee bussilla. Riuttarannan tilat ovat esteettömiä, kaikki tilat ovat saman katon alla. Rantasaunalle pääsee autolla.

Retriitin ohjaavat Kari Koivula ja Tuulikki Vuorela. Retriitin hinta yhden hengen huoneessa täysihoidolla on vihtiläisille 110€, muualta tuleville 190€. Vihtiläisille opiskelijoille ja työttömille hinta on 60€. Ilmoittaudu 25.1.2024 klo 12 mennessä linkin kautta, bit.ly/vihdinretriitit. Jos sinulla on ongelmia linkin kanssa, kysele apua! Ryhmän täytyttyä kannattaa kysyä peruutuspaikkoja retriittipappi Laura Pentiltä, laura.pentti@evl.fi. Muissa kysymyksissä retriittiin liittyen oikea osoite on Tuulikki, tuulikkivuor@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa – odotamme sinua!

Tiedot

Alkaa:
9 helmikuun klo 18:00
Loppuu:
11 helmikuun klo 14:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
bit.ly/vihdinretriitit

Tapahtumapaikka

Riuttarannan leirikeskus, Vihdin seurakunta
Moksintie 365
Vihti, 03400
+ Google Map
Puhelin:
044 7638798
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Vihdin seurakunta
Puhelin:
09 3478500
Sähköposti:
vihti.seurakunta@evl.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto