Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevätretriitti Vihdin Riuttarannassa

28.04.23 klo 18:00 - 30.04.23 klo 14:30

Kevään valo metsässä ja järven rannalla, lintujen äänet, maan tuoksut; tämä kaikki luo ihanat puitteet hiljaisuuden retriitille! Elämässäsi on ehkä liikaa kaikkea tai siinä on liian vähän. Olet työelämässä tai ilman palkkatyötä, eläkkeellä tai sairaana. Ehkä elämäsi on tällä hetkellä tasapainossa, siinä on iloa ja toivoa. Tai kaipaat iloa ja toivoa. Missä tällä hetkellä kuljetkin, retriitti sopii kaikille. Se on tauko tavallisesta elämästä ja lepoa sosiaalisesta mediasta. Mahdollisuus kuulostella, mitä omasta sisimmästä nousee. On aikaa nauttia rantasaunan lempeistä löylyistä ja järveen pulahtamisesta.

Retriitin ohjelmarunkona ovat yhteiset rukoushetket ja ruokailut, virikesanat ja sunnuntaina yhteinen ehtoollisen vietto. Sitoudumme hiljaisuuteen – siihen, että emme puhu – mutta rukoushetkissä laulamme ja ruokailuissa soi musiikki. On myös mahdollista keskustella ohjaajien kanssa. Yhteisen ohjelman lomaan mahtuu paljon omaa aikaa. Ehkä ulkoilulle, pitkille päiväunille, lukemiselle, piirtämiselle…. Ja pelkästään olemiselle. Mitä juuri kullakin hetkellä haluat. Retriitti ei ole suoritus vaan sellaista lepoa, mikä on lepoa juuri sinulle. Iloa yhteisestä rukouksesta.

Retriitin hinta on vihtiläisille 110€ ja muualta tuleville 190€. Vihtiläisille opiskelijoille ja työttömille hinta on 60€. Majoittuminen on yhden hengen huoneissa ja hintaan kuuluu täysihoito. Ilmoittautuminen tapahtuu linkin kautta, https://bit.ly/vihdinretriitit, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.4. Tuon jälkeenkin kannattaa kysellä vapaita paikkoja! Otamme ihmisiä myös jonoon. Seurakunta lähettää laskun ilmoittautuneille; lasku maksetaan ennen retriittiä. Riuttaranta on liikkumisen kannalta esteetön paikka, kaikki tilat rantasaunaa lukuun ottamatta ovat saman katon alla. Saunalle pääsee autolla.

Retriitti alkaa perjantaina 28.4. klo 18 yhteisellä aterialla. Majoittumaan voi tulla klo 17 alkaen. Päätösrukoushetki on sunnuntaina 30.4. klo 14.30. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille kirjeen noin kahta viikkoa ennen retriittiä. Myöhemmin ilmoittautuneet saavat toki myös kirjeen.

Retriitin ohjaavat Kari Koivula ja Tuulikki Vuorela. Kysymyksiin vastaa Tuulikki, 040 7633059, tuulikkivuor@gmail.com.

Tervetuloa – odotamme sinua!

Tiedot

Alkaa:
28.04.23 klo 18:00
Loppuu:
30.04.23 klo 14:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Riuttarannan leiri-ja kurssikeskus
Moksintie 365
Vihti, 03400 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
09/2234786
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Vihdin seurakunta
Puhelin:
09 3478500
Sähköposti:
vihti.seurakunta@evl.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto