Tapahtumakalenteri
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ignatiaaninen retriitti Kyproksella, lokak. 2020

10 lokakuun klo 17:00 - 15 lokakuun klo 15:00

Retriitti järjestetään Pohjois-Kyproksella Laptan kylässä Kyrenian kaupungin lähellä sijaitsevassa vanhassa luostarissa. Luostari on nykyään yksityisomistuksessa. Se toimii retriittikeskuksena, mutta tarjoaa myös vanhojen luostarien tapaan majoituspalveluja. The Old Monastery -keskus sijaitsee kauniissa rinnemaisemassa vuorten ja meren välimaastossa.

Majoittuminen 2-3 huoneen huoneistoissa, joiden yhteydessä on keittiöt. Huoneet ovat eri kokoisia. Varaamme huoneita ilmoittautumisjärjestyksessä. Kylpyhuoneet ja wc:t ovat käytävillä yhteiskäytössä. Majoitustilat ovat asialliset ja siistit, mutta eivät ole hotellitasoista.

Luostarin retriittisiivessä on monia yhteiskäytössä olevia tiloja ja suojaisia hiljaiseen vetäytymiseen soveltuvia oleskelualueita. Siellä on myös pieni kappelihuone ja taideateljee varusteineen.

Retriitin maksu

Retriitin hinta on 750 euroa. Se sisältää retriitin ohjauksen, majoituksen ja ateriat. Varausmaksu 250 euroa maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Loput 500 euroa voi maksaa viimeistään kaksi kuukautta ennen retriitin alkua. Varausmaksua emme voi palauttaa. Tilitieto: Vuorilinna ry Länsi-Uudenmaan OP FI53 5297 0020 0435 44, viite 1889.

Ilmoittautuminen osoitteeseen: peccator(miuku)icloud.fi

Retriitin luonne
Kunakin retriittipäivänä vietämme kukin neljä tunnin mittaista yksitystä raamattumeditaatiohetkeä. Päivittäin on mahdollisuus jakaa kulkemaansa matkaa ohjaajan kanssa noin puolen tunnin tapaamisessa. Ignatiaanisen retriitin vietämme muuten hiljaisuudessa.

Matkustaminen
Retriitti toteutetaan omatoimimatkana. Lennot Kyprokselle jokainen osallistuja varaa ja maksaa itse. Pohjois-Kyprokselle lennetään joko saaren eteläosan Larnakan kentälle tai saaren pohjoisosan Ercan lentokentälle Istanbulin kautta.

Järjestämme taksit noutamaan kentiltä ilmoittamiltanne lentovuoroilta. Taksimatka maksaa 40-60 euroa, joka jaetaan samaan taksiin tulevien kesken.

Ohjaajina Peppi Sievers, Pirkko Harju-Hiltunen ja Pekka Yrjänä Hiltunen. Järjestelijänä Matti Perttu

Tiedot

Alkaa:
lokakuu 10 klo 17:00
Loppuu:
lokakuu 15 klo 15:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

The Old Monastery, Guest Villas & Retreat
16 Kosova Sokak
Lapta,
+ Google Map
Kotisivu:
www.theoldmonastery.com

Järjestäjät

Pekka Yrjänä Hiltunen
Matti Perttu
Peppi Sievers
Pirkko Harju-Hiltunen