Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hoitotyöntekijöille – retriitin omainen hengähdyshetki – Tässä minä tulen kuulluksi ja nähdyksi

27.09.16 klo 18:00 - 29.09.16 klo 14:00

Tule ja anna itsellesi aikaa pysähtyä hetkeen tässä ja nyt. Kun arjen työn syke on kova ja monet kohtaamiset vievät voimaa on hyvä antaa itselleen lepohetki ja kuulla itseään.

Voit käydä omaa matkaasi ja olla meidän palveltavana. Päivien aikana voit myös jakaa kokemuksiasi ja ajatuksiasi muiden hoitotyötä tekevien kanssa. Sisältö rakentuu jokaisen itsenäisestä työskentelystä ja osallistujien yhdessä tuottamista aiheista joihin paneudumme toisamme kuunnellen, yhdessä keskustellen tai harjoitteiden kautta. Matkallamme emme välttämättä kulje kohti ratkaisua vaan etsimme itsellemme ja toisillemme enemmän löytämisen mahdollisuuksia.
Osallistujilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen työnohjaukselliseen keskusteluun ohjaajan kanssa.

Kaikki on valmiina, herkullinen Heponiemessä itse valmistettu ruoka katetaan pöytään ja jokainen majoittuu oman huoneen rauhassa. Heponiemi sijaitsee luonnonkauniilla 13 hehtaarin Puujärveen rajautuvalla tontillaan, joten voimme nauttia myös luonnon hyvää tekevästä voimasta. Tule juuri sellaisena kuin olet.

Ohjaajana työnohjaaja, erikoissairaanhoitaja Sirpa Koivukoski.

Täysihoitohinta 295 € sisältää ruokailut, majoituksen 1h-huoneissa, ohjauksen ja liinavaateet. Aloitamme tiistaina päivällisellä kello 18.00 ja päätämme torstaina kello 14.00.

Ilmoittaudu tästä linkistä:
https://www.hdl.fi/fi/heponiemi/tapahtumakalenteri/1-retriitit/18-hoitotyontekijoille-retriitin-omainen-hengahdyshetki-tassa-mina-tulen-kuulluksi-ja-nahdyksi

Tiedot

Alkaa:
27.09.16 klo 18:00
Loppuu:
29.09.16 klo 14:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Heponiemen Hiljaisuuden keskus
Heponiementie
Karjalohja, Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Heponiemen Hiljaisuuden keskus
Puhelin:
019 355 185
Sähköposti:
heponiemi@hdl.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto