Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiljaisuuden retriittisunnuntai

25.09.22 klo 10:00 - 15:30

Retriittipäivä pysäyttää viikon. Se antaa mahdollisuuden levähtää. Puhumattomuus antaa tilaa ajatuksille. Hiljaisuus auttaa selvittämään, mikä elämässä on merkityksellistä. Rennon olemisen lisäksi päivä koostuu ohjaajan hiljaisuuden sanoista, läsnäoloharjoituksista meditaatioista, kevyestä joogasta.

Päivän ohjelman lisäksi voit myös ulkoilla, lukea hiljaisuutta tukevaa kirjallisuutta, kirjoittaa tai maalata mielestä esiin nousevia hiljaisuuden kuvia. Lounashetki jaetaan myös yhdessä hiljaisuudessa. Ota siis mukaan omat eväät.

Päivän ohjaa retriitinohjaaja, kundaliinijoogaohjaaja Mari Vainio, joka on jo vuosia ohjannut Hiljaisuuden retriittejä Utön ja Örön saarilla ja mm. Sofian kulttuurikeskuksessa Helsingin Kallvikinniemessä. Tarvittaessa ohjaajalta on mahdollisuus varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja, joissa voi jakaa mieleen nousevia asioita.

Mukaan joogamatto, ja päälle rennot lämpimät vaatteet.

Paikka: Lapilan kartano, Lapilankatu 19, Kerava
Aika: Sunnuntai 25.9. klo 10.00 – 15.45
Hinta: 30€
Ilmoittautuminen: https://opistopalvelut.fi/kerava
Niin halutessasi voit aloittaa hiljaisuuden jo edellisenä päivänä, Hiljaisuuden retriittilauantaina. Se on myös Keravan opiston järjestämä ja Mari Vainion ohjaama päivä. Varausnumero: 140040

Tiedot

Päivämäärä:
25.09.22
Aika:
10:00 - 15:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Lapilan kartano
Lapilankatu 19
Kerava,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Keravan opisto
Mari Vainio