Tapahtumakalenteri

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hiljaisuuden retriittisunnuntai

7 marraskuun klo 10:00 - 16:00

Retriittisunnuntai pysäyttää viikon. Se antaa mahdollisuuden levähtää pyhän äärellä. Puhumattomuus antaa tilaa ajatuksille. Hiljaisuus auttaa selvittämään, mikä elämässä on merkityksellistä. Rennon olemisen lisäksi päivä koostuu ohjaajan hiljaisuuden sanoista, läsnäolorahoituksista, meditaatioista ja kevyestä joogasta. Ota mukaan joogamatto, tyyny, kevyt peitto ja päälle rennot lämpimät vaatteet.

Päivän ohjelman lisäksi voit myös ulkoilla, lukea hiljaisuutta tukevaa kirjallisuutta, kirjoittaa tai maalata mielestä esiin nousevia hiljaisuuden kuvia. Lounashetki jaetaan myös yhdessä hiljaisuudessa. Ota siis mukaan omat eväät.

Tarvittaessa ohjaajalta on mahdollisuus varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja, joissa voi jakaa mieleen nousevia asioita. Päivän ohjaa retriitinohjaaja Mari Vainio, joka on jo vuosia ohjannut Hiljaisuuden retriittejä Utön ja Örön saarilla ja mm. Sofian kulttuurikeskuksessa Helsingin Kallvikinniemessä. Hän ohjaa myös luovaa kirjoitusta ja toimii ratkaisukeskeisenä valmentajana.

Ilmoittautuminen: https://opistopalvelut.fi/kerava, kurssin numero 140028
Päivän hinta: 30€
Paikka: Lapilan kartano, Lapilankatu 19, 04200 Kerava
Lisätietoa: Mari Vainio, viestitmarille@gmail.com

Tiedot

Päivämäärä:
7 marraskuun
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Lapilan kartano
Lapilankatu 19
Kerava,
+ Google Map
Kotisivu:
www.opistopalvelut.fi/kerava

Järjestäjät

Keravan opisto
Mari Vainio