Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiljaisuuden retriitti talven valossa – luovaa kirjoittamista ja hiljaisuutta

24.02.23 - 26.02.23

Tässä retriitissä sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua luovan kirjoittamisen harjoituksiin. Muuten päiviä rytmittävät perinteiset retriitin elementit – rukoushetket, yhteiset ruokailut ja virikesanat. Vietämme myös ehtoollista. Omaa aikaa jää paljon. Tammilehdon puusauna kutsuu avantoon tähtien alle ja helmikiteiden säihkeeseen. Takan voit sytyttää halutessasi. Lämmitellä varpaita punaraidallisissa villasukissa. Luonto kutsuu ulkoiluun.

Edessä on kaksi vuorokautta lepoa, mahdollisuuksia erilaiseen olosteluun ja yhteyteen toistemme ja Luojamme kanssa. Yhteys toteutuu, vaikka ollaan hiljaisuudessa – usein ihan erityisesti silloin. Olemme tasa-arvoisina läsnä ilman odotuksia suuntaan tai toiseen.

Hiljaisuuden retriitissä olennaista on, että sitoudumme yhteiseen vaitioloon. Se tarkoittaa konkreettisesti sitä, että emme puhu yhteisissä tiloissa, emme omassa huoneessa emmekä ulkona. Kun ihmisen puhe vaikenee, korvat virittyvät kuulemaan muita ääniä. Retriitissä on kuitenkin aina mahdollista varata keskusteluaikoja ohjaajien kanssa. Ohjaajina Tuulikki Vuorela ja Outi Niemi. Hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta tuleville 118 / 95 €, ulkopaikkakuntalaiset 151 / 120 €. Alennettu hinta on opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Kopioi tästä ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/luovaakirjoittamista240223
Tiedustelut ja ilmoittautumiset myös Janette Korvenpää, 040 3417 207 tai janette.korvenpaa@evl.fi

Tiedot

Alkaa:
24.02.23
Loppuu:
26.02.23
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Tammilehto Rymättylä
Tammilehdontie 37
Rymättylä,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Kirkko Turussa ja Kaarinassa; retriittityö
Puhelin:
0403417207
Sähköposti:
janette.korvenpaa@evl.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto