Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiljaisuuden retriitti Siionin virsin Kainuun Opistolla

1 huhtikuun klo 16:00 - 3 huhtikuun klo 13:00

Huhtikuun alun hiljaisuuden retriitti Kainuun opistolla kutsuu sinua pysähtymään ja lepäämään. Mieslahden kauniit maisemat ja opiston viihtyisät tilat luovan hyvät puitteet rauhoittumiselle. Kevään valo hellii ja hoitaa, valmistaa pääsiäisen viettoon.

Hiljaisuuden retriitissä on olennaista, että sitoudumme olemaan hiljaa koko viikonlopun ajan. Se tarkoittaa konkreettisesti sitä, että emme puhu emmekä keskustele, olimmepa sitten yksin tai yhdessä, omassa huoneessa tai yhteisissä tiloissa. Retriitissä on silti aina mahdollisuus varata keskusteluaikoja ohjaajien kanssa.

Rukoushetket ja yhteiset ruokailut muodostavat ohjelmalle rungon, ja väleihin jää paljon omaa aikaa. Ulkoilulle, pitkille päiväunille, takkatulen ääressä oleskelulle, saunan löylyille. Mitä sitten mieluiten teetkin – tai olet tekemättä. Omat huoneet, kappeli, ruokasali ja oleskelutilat ovat saman katon alla, sauna ja ihana vanha takkatupa löytyvät pihapiiristä. Tässä retriitissä laulamme rukoushetkissä Siionin virsiä. Jos ne eivät ole sinulle tuttuja, saat mahdollisuuden tutustua niiden rikkaisiin kansansävelmiin ja lempeisiin sanoihin. Ei tarvitse osata!

Retriitti alkaa perjantaina 1.4. yhteisellä aterialla. Majoittumaan voi tulla jo klo 15 alkaen. Hiljaisuus alkaa johdannosta, mikä alkaa klo 17. Retriitti päättyy sunnuntaina 3.4. klo 13 lounaaseen, johon myös yhteinen hiljaisuutemme päättyy. Aikataulut on suunniteltu junien saapumisen ja lähtemisen mukaan, tulitpa pohjoisen tai etelän suunnasta. Opiston auto kuljettaa asemalta opistolle ja päinvastoin. Voit aloittaa lepäämisen jo matkalla.

Retriitin ohjaavat Soile Kero ja Tuulikki Vuorela, molemmat kokeneita ryhmien ohjaajia. Retriitin hinta on 150€ ; opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille 135€. Ilmoittautumiset ja kyselyt käytännön asioista ottaa vastaan opiston toimiston väki, sähköposti toimisto@kainuunopisto.fi, puhelin 0400 731305. Kerro toimistolle, jos tarvitset kyytiä asemalta. Jos sinulla on kysyttävää retriitin sisällöstä ja ohjelmasta, oikea osoite on Tuulikki, tuulikkivuor@gmail.com. Jos tulet retriittiin ensimmäistä kertaa, kysymyksiä voi olla paljonkin. Ja sitten ei kun reppua pakkaamaan!

Tiedot

Alkaa:
1 huhtikuun klo 16:00
Loppuu:
3 huhtikuun klo 13:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Kainuun Opisto
Tahvintie 4
Mieslahti, 88380
+ Google Map
Puhelin:
044 2990 826
Kotisivu:
www.kainuunopisto.fi

Järjestäjä

Kainuun Opisto
Puhelin:
0400 731 305
Sähköposti:
toimisto@kainuunopisto.fi
Kotisivu:
www.kainuunopisto.fi