Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiljaisuuden retriitti metsän siimeksessä

12.08.22 klo 18:00 - 14.08.22 klo 14:30

Puhdasvetinen Moksijärvi ja luonnontilainen takametsä kutsuvat Vihdin Riuttarantaan lepäämään ja kuuntelemaan elokuisen luonnon ääniä. Tässä retriitissä vietämme mahdollisimman paljon aikaa ulkona – ohjatut rukoushetket ja meditaatiot pidetään säiden salliessa pihalla, rannalla ja metsässä. Emme kulje pitkiä matkoja, mutta polulla voi olla risuja ja metsässä ei ole penkkejä :). Mättäälle ja määttäältä ylös on hyvä päästä.

Rukoushetkien lisäksi yhteiset ruokailut rytmittävät päivää. Retriitissä on paljon omaa aikaa. Rantasauna lämpiää molempina iltoina, nuotiopuita riittää ja soutuvene on käytössä. Makuualusta ja kosteutta kestävät vaatteet ovat tarpeen, jos maasto on märkä; siten voi rauhoittua paremmin vain olemaan ja hengittelemään. Muutenkin kannattaa varata sään mukaiset vaatteet, ettei pieni sade – tai mahdollinen helle! – haittaa omaa olemista. Yhden hengen huoneet, oleskelutilat ja ruokasali löytyvät saman katon alta päärakennuksesta.

Hiljaisuuden retriitissä sitoudutaan yhteiseen vaitioloon sisällä ja ulkona, yhteisissä tiloissa ja omassa huoneessa. Annamme itsellemme ja toisillemme mahdollisuuden kuulla muita ääniä ihmisen puheen sijasta. Retriitissä on kuitenkin aina mahdollista varata keskusteluaikaa ohjaajilta.

Retriitin ohjaavat Vesa Keinonen ja Tuulikki Vuorela. Retriitin hinta täysihoidolla yhden hengen huoneessa on 110€ vihtiläisiltä, 190€ muualta tulevilta ja 60€ vihtiläisiltä työttömiltä ja opiskelijoilta. Voit myös hakea tukea retriittimaksuun seurakunnan diakoniatyöltä. Ilmoittaudu 29.7. mennessä, kerro osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä ruokavalioon liittyvät asiat. Ilmoittautumiset ottaa vastaan ja kysymyksiin vastaa Tuulikki, tuulikkivuor@gmail.com, 040 763 3059. Vapaita paikkoja kannattaa aina kysyä ilmoittautumisajan jälkeenkin! Tervetuloa – odotamme sinua!

Tiedot

Alkaa:
12.08.22 klo 18:00
Loppuu:
14.08.22 klo 14:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Riuttaranta, Vihdin seurakunnan leiri- ja kurssikeskus
Moksintie 365
Vihti, 03400 Vihti Suomi
+ Google Map
Puhelin:
044 763 8798
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Vihdin seurakunta
Puhelin:
09 3478500
Sähköposti:
vihti.seurakunta@evl.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto