Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hiljaisuuden retriitti keskellä arkiviikkoa

16 huhtikuun klo 18:00 - 18 huhtikuun klo 14:30

Vihdoinkin on mahdollista osallistua hiljaisuuden retriittiin keskellä arkiviikkoa! Tiistaista torstaihin. Tätä on toivottu. Vihdin seurakunnan leiripaikka Riuttaranta on metsän keskellä järven rannalla. Ympäri olevan luonnon aistii kaikkialla, omassa ja yhteisessä hiljaisuudessa ja rukouksessa. Keväinen retriittimme on perinteinen hiljaisuuden retriitti.

Aloitamme retriitin tiistaina 16.4. klo 18 yhteisellä aterialla. Voit tulla majoittumaan klo 17 alkaen. Päivällisen jälkeen johdattelemme retriitin ohjelmaan, ja illan rukoushetkestä alkaa hiljaisuus, mikä päättyy torstain 18.4. klo 14 päätösrukoukseen. Hiljaisuus tarkoittaa konkreettisesti sitä, että emme puhu yhteisissä tiloissa emmekä omassa huoneessa, sisällä emmekä ulkona. Hiljaisuuden retriitissä on kuitenkin aina mahdollista halutessaan keskustella ohjaajien kanssa. Kun ilmoittautumisaika on päättynyt, lähetämme kaikille kirjeen, jossa kerromme tarkemmin retritiin käytännöistä. Jos sinulla ei ole käytössäsi autoa, ota yhteyttä – Vihdin kirkonkylälle pääsee bussilla ja sieltä järjestyy kyyti Riuttarantaan. Kotimatkalle saatat päästä kimppakyytiin. Riuttaranta on liikkumisen kannalta esteetön, kaikki tilat sijaitsevat saman katon alla, ja rantasaunalle pääsee autolla.

Retriitin rungon muodostavat rukoushetket ja ruokailut, ja vietämme myös ehtoollista. Muuten aika on vapaasti käytettävissä omaan lepäilyyn, mitä sitten tahdotkin tehdä tai olla tekemättä…

Retriitin hinta täysihoidolla yhden hengen huoneessa on vihtiläisille 110€ ja muualta tuleville 190€. Vihtiläisille työttömille ja opiskelijoille hinta on 60€. Diakoniatoimistosta voi kysellä avustusta retriittimaksuun. Ilmoittautumiset 2.4.2024 klo 12 mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy linkin takaa, bit.ly/vihdinretriitit. Ryhmän täyttyessä voit kysellä peruutuspaikkoja retriittipappi Laura Pentiltä, laura.pentti@evl.fi Samoin kannattaa kysellä löytyykö vapaita paikkoja ilmoittautumisajan umpeuduttuakin!

Retriitin ohjaavat Soile Kero ja Tuulikki Vuorela. Yhteyshenkilönä on Tuulikki, tuulikkivuor@gmail.com ja 040 763 3059. Kysele rohkeasti – varsinkin jos tulet ensimmäistä kertaa hiljaisuuden retriittiin, kysyttävää voi olla paljonkin.

Tervetuloa – odotamme sinua!

Tiedot

Alkaa:
16 huhtikuun klo 18:00
Loppuu:
18 huhtikuun klo 14:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
bit.ly/vihdinretriitit

Tapahtumapaikka

Riuttarannan leirikeskus, Vihdin seurakunta
Moksintie 365
Vihti, 03400
+ Google Map
Puhelin:
044 7638798
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Vihdin seurakunta
Puhelin:
09 3478500
Sähköposti:
vihti.seurakunta@evl.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto