Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiljaisuuden päivä-pyhän äärellä

09.04.22 klo 10:00 - 15:30

Hiljaisuuden päivä – pysähdy pyhän äärelle.

Ole vain. Asetu kuuntelemaan itseäsi. On hyvä joskus pysähtyä ja antaa kiireen laantua, olla läsnä itselleen. Hiljaisuus kertoo mikä elämässä on merkityksellistä juuri nyt. Levollisen olemisen lisäksi päivä koostuu ohjaajan hiljaisuuden sanoista, läsnäoloharjoituksista, meditaatioista, ja rukoushetkistä Pyhän Sofian kappelissa.

Päivän aikana voit myös ulkoilla Sofian kauniissa meren ja metsän maisemissa, lukea hiljaisuutta tukevaa kirjallisuutta, kirjoittaa tai maalata mielestä esiin nousevia hiljaisuuden kuvia. Ehkä haluat pysähtyä myös pienessä Maria Pariisilaisen tsasounassa. Lounas jaetaan yhdessä hiljaisuudessa Sofian ravintolassa.

Tarvittaessa ohjaajalta on mahdollisuus varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja, joissa voi jakaa mieleen nousevia asioita. Päivän ohjaa retriitinohjaaja Mari Vainio, joka on jo vuosia ohjannut Hiljaisuuden retriittejä Sofian lisäksi mm. Utön ja Örön saarilla ja Lapilan kartanolla Keravalla. Sofian kulttuurikeskuksessa Mari on ohjannut noin kymmenen vuotta myös luovaa kirjoitusta. Viime vuonna Mari Vainiolta ilmestyi hiljaisuutta käsittelevä kirja yhdessä toisen retriitinohjaajan Eija Nurmion kanssa. Kirjan nimi on Aikaa hiljaisuudessa (Kirjapaja). Mari toimii myös ratkaisukeskeisenä valmentajana.

Lisätietoja: Mari Vainio, hiljaisuudenretriitit@gmail.com.
Kurssimaksu: 69 € sis. ohjauksen ja lounaan.
Ilmoittautuminen, reception@sofia.fi tai p. 010 277 900. Päivään mahtuu maks. 10 hlö.

Tiedot

Päivämäärä:
09.04.22
Aika:
10:00 - 15:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Sofia
Kallvikinniementie 35
Helsinki, 00980 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
010277900
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Sofian Kulttuurikeskus
Mari Vainio