Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiljaisuuden päivä Kampin kappelissa

4 marraskuun klo 11:00 - 16:00

Kampin kappeli on kaunis, arkkitehtuuriltaan juuri hiljentymiseen suunniteltu paikka Helsingin keskustassa. Sen rauha kuljettaa kävijän pysähtymisen iloon.
Asetu kappelin rauhassa marraskuussa Hiljaisuuden päivään. Retriittiryhmälle varattu kappeli antaa mahdollisuuden levähtää yksin, jaetussa hiljaisuudessa. Hiljaisuudessa olo rauhoittaa, avaa ja puhdistaa kiireessä jumiutunutta kehoa ja mieltä. Kenties hiljaisuus antaa sinulle luovana voimana vastauksia elämän tämän hetken kysymyksiin. Hiljaisuus auttaa selvittämään sitä mitä kaipaat elämääsi.
Rennon olemisen lisäksi päivä koostuu ohjaajan hiljaisuuden sanoista, läsnäoloharjoituksista ja meditaatioista.
Kampin kappelin paikka aivan Helsingin keskustassa auttaa löytämään hiljaisuuden kokemuksen ympäröivän hälinän keskellä. Kappelin rukouksellinen rauha ja ympäristön liike kuljettavat yhdessä kohti jokaisen omaa hiljaisuutta. Hiljaisuudessa voi luottaa siihen, että ympäristön vaateet eivät nyt kuulu minulle. Hiljaisuudessa jokainen saa palata sisimmässään omaan levollisuuden tilaan.
Hiljaisuuden päivässä saa vain olla ja hiljentyä itsensä äärelle. Samalla yhteinen hiljaisuus tukee jokaisen omaa hiljaisuutta. Päivän ohjelman lisäksi voit ulkoilla, lukea hiljaisuutta tukevaa kirjallisuutta tai kirjoittaa tuetusti mielestä esiin nousevia hiljaisuuden sanoja.
Päivän ohjaa hiljaisuuden retriitinohjaaja Mari Vainio, joka on n. kymmenen vuotta ohjannut Hiljaisuuden retriittejä mm. Utön ja Örön saarilla. Hän ohjaa myös luovaa kirjoitusta ja joogaa sekä toimii ratkaisukeskeisenä valmentajana. Keväällä 2024 häneltä ilmestyy Kirjapajan kustantamana hiljaisuutta käsittelevä kirja.
Aika: 4.11. klo 11–16
Paikka: Kampin kappeli, Simonkatu 7, Narinkkatori, Helsinki
Päivän hinta: 65 €
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Mari Vainio, viestitmarille@gmail.com

Päivään otetaan mukaan max. 10 henkilöä
Ilmoittautuneille lähetetään päivästä erillinen kutsukirje
Lisätietoa Kampin kappelista: www.kampinkappeli.fi

Tiedot

Päivämäärä:
4 marraskuun
Aika:
11:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.kampinkappeli.fi

Tapahtumapaikka

Kampin kappeli
Simonkatu 7,
Helsinki,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Mari Vainio
Kampin kappeli