Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiljaisuuden päivä

12.03.21 klo 10:00 - 16:00

Hiljaisuuden retriittipäivä pysäyttää viikon, aloittaa rauhaisasti viikonlopun. On hyvä joskus pysähtyä ja antaa touhun laantua, olla vain itseään kuunnellen. Hiljaisuus kertoo mikä elämässä on merkityksellistä juuri nyt. Rennon olemisen lisäksi päivä koostuu ohjaajan hiljaisuuden sanoista, läsnäoloharjoituksista, meditaatioista, ja rukoushetkistä Pyhän Sofian kappelissa. Voit myös pysähtyä omaan rukoukseen pienessä Pyhän Maria Pariisilaisen tsasounassa.
Päivän aikana voit ulkoilla Sofian kauniissa meren ja metsän maisemissa, lukea hiljaisuutta tukevaa kirjallisuutta, kirjoittaa tai maalata mielestä esiin nousevia hiljaisuuden kuvia. Lounas jaetaan yhdessä hiljaisuudessa Sofian ravintolassa.
Tarvittaessa ohjaajalta on mahdollisuus varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja, joissa voi jakaa mieleen nousevia asioita.
Päivän ohjaa retriitinohjaaja Mari Vainio, joka on jo vuosia ohjannut Hiljaisuuden retriittejä Sofian lisäksi mm. Utön saarella, Lohjan Vivamolla ja Lapilan kartanolla Keravalla. Sofian kulttuurikeskuksessa Mari on ohjannut n. kymmenen vuotta myös luovaa kirjoitusta. Tänä keväänä Mari Vainiolta ilmestyi hiljaisuutta käsittelevä kirja yhdessä toisen retriitinohjaajan Eija Nurmion kanssa ”Aikaa hiljaisuudessa / Kirjapaja”.
Pue päivään päälle lämpimät, joustavat vaatteet.
Kulttuurikeskus Sofia
Kallvikinniementie 35
00980 Helsinki
Ilmoittautumiset: p. 010 277 900 tai
reception@sofia.fi
Päivän hinta: 69 € (sis. ohjauksen ja lounaan)
Lisätietoa: Mari Vainio, viestitmarille@gmail.com, p. 050 564 8899

Tiedot

Päivämäärä:
12.03.21
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Sofia
Kallvikinniementie 35
Helsinki, 00980 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
010277900
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjät

Sofian Kulttuurikeskus
Mari Vainio