Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiljaisuuden joogan ohjaamisen peruskoulutus 2021 (5 op)

15.03.21 - 07.09.21

Hiljaisuuden joogan ohjaamisen peruskoulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskella Hiljaisuuden joogan ohjausta. Hiljaisuuden jooga® yhdistää kehon, mielen ja hengellisen harjoituksen. Siinä liitytään retriittien hiljaisuuden viljelyyn ja mystiikan teologiaan, jossa olennaista on kokemus ja vastaanottavainen sisäinen tila.​

Aika ja paikka: 15.-16.3., 10.-11.5. ja 6.-7.9.2021 Toimintakeskus AitO, Kirjoniementie 15 Tampere.

Ilmoittautuminen: 31.10.2020 mennessä. Voit kysyä paikkoja myös myöhemmin.

Linkki hakulomakkeeseen: https://form.jotform.com/202625259580356

Osaamistavoitteet: Osallistuja 1) osaa ohjata Hiljaisuuden joogaa valmiiden harjoitusten pohjalta, 2) osaa hyödyntää aiempaa kehollisten harjoitteiden tuntemusta ohjaustyössään, 3) tuntee Hiljaisuuden joogan perusteet ja osaa liittää sen kirkon jumalanpalveluselämän ja spiritualiteetin perinteeseen, 4) osaa soveltaa Hiljaisuuden joogaa pienryhmien, retriittien, hengellisen ohjauksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen kontekstissa myös seurakuntatyön tarpeisiin.

Lisätietoja: Hiljaisuuden jooga® on sairaalapastori, joogaopettaja Heli Harjunpään kehittämä kristillinen harjoituskokonaisuus, jossa yhdistyvät lempeät kehoa hoitavat liikkeet, hiljentyminen, hengellisyys ja rukous. Koulutukseen tulevilta edellytetään jonkin verran kehollisten harjoitteiden tuntemusta. Koulutukseen kuuluu tapaamisten välillä tehtäviä oppimistehtäviä ja kirjallisuuteen tutustumista.

Kieli: Suomi

Osallistumismaksu: Koulutuksen kokonaishinta on 990€ tai jäsenalennuksella 930€ Hiljaisuuden Ystävät ry:n jäsenille ja jäsenyhteisöjen työntekijöille.

Täysihoito: Sisältyy osallistumismaksuun.

Muut kustannukset: Kirjallisuuden hankkiminen omaksi, jollei sitä ole aiemmin hankkinut tai saa lainaksi.

Tiedustelut: toimisto@hiljaisuudenystavat.fi, 045 343 0200 (järjestelyt), tai Heli Harjunpää, heli.harjunpaa@evl.fi, 050 4020 721 (koulutuksen sisältö).

Aineistoa: https://www.hiljaisuudenystavat.fi/mita-on-hiljaisuuden-jooga/

Toteuttaja: Hiljaisuuden Ystävät ry

Yhteistyökumppanit: Tampereen seurakuntayhtymä, Hiljaisuuden joogan -verkosto

Tapahtumapaikka

Toimintakeskus AitO
Kirjoniementie 15
Tampere,