Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiljaisuuden joogan ohjaamisen jatkokoulutus 2021 (5 op)

01.03.21 - 24.10.21

Hiljaisuuden joogan ohjaamisen jatkokoulutus tarjoaa mahdollisuuden syventyä Hiljaisuuden joogan ohjaamiseen ja kehittää omaa ohjaajuuttaan. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on Hiljaisuuden joogan ohjaamisen peruskoulutuksen suorittaminen, joka yhdessä tämän koulutuksen kanssa pätevöittää Hiljaisuuden jooga® -ohjaajaksi (10 op).​

Aika ja paikka: Toteutus retriittimuotoisena avaus- ja päätösjaksossa 1.-2.3. ja 23.-24.10.2021, Poitsilan kartano, Tikkupolku 1, Hamina, sekä näiden välissä tapahtuvina etätapaamisina ja -ohjauksina.

Ilmoittautuminen: 31.10.2020 mennessä. Voit kysyä paikkoja myös myöhemmin.

Hakulomake koulutukseen: https://form.jotform.com/202624995827366

Osaamistavoitteet: Osallistuja 1) osaa itsenäisesti ohjata ja suunnitella Hiljaisuuden joogan pitkiä ja lyhyitä harjoituksia sekä useamman kerran kurssikokonaisuuksia, 2) osaa hyödyntää ohjauskoulutuksessa oppimaansa, 3) ymmärtää Hiljaisuuden joogan tavoitteet kehon, mielen ja hengellisyyden alueilla, 4) on sisäistänyt Hiljaisuuden joogan teologian ja osaa liittää Hiljaisuuden joogan harjoituksia jumalanpalveluselämän ja spiritualiteetin perinteeseen, 5) osaa soveltaa Hiljaisuuden joogaa seurakuntatyön tarpeisiin pienryhmien, retriittien, hengellisen ohjauksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen kontekstissa.

Lisätietoja: Hiljaisuuden jooga® on sairaalapastori, joogaopettaja Heli Harjunpään kehittämä kristillinen harjoituskokonaisuus, jossa yhdistyvät lempeät kehoa hoitavat liikkeet, hiljentyminen, hengellisyys ja rukous. Koulutukseen tulevilta edellytetään Hiljaisuuden joogan ohjaamisen peruskoulutuksen suorittamista. Koulutukseen kuuluu lähijaksojen välillä tehtäviä omia tehtäviä sekä ohjausharjoittelua.

Kieli: Suomi

Osallistumismaksu: 990 € – jäsenalennushinta 900 € Hiljaisuuden Ystävät ry:n jäsenille ja yhteisöjäsenten työntekijöille.

Täysihoito: Sisältyy osallistumismaksuun.

Muut kustannukset: Kirjallisuuden hankkiminen omaksi, jollei sitä saa lainaksi. Koulutuksessa käytetään kirjallisuutta sopimuksen mukaan. Koulutus laskutetaan kolmessa erässä ennen jokaista lähijaksoa tai sen voi maksaa kerralla ennen koulutuksen alkua.

Tiedustelut: toimisto@hiljaisuudenystavat.fi, 045 343 0200 (järjestelyt), Heli Harjunpää, heli.harjunpaa@evl.fi, 050 4020 721 (koulutuksen sisältö).

Aineistoa: https://www.hiljaisuudenystavat.fi/mita-on-hiljaisuuden-jooga/

Toteuttaja: Hiljaisuuden Ystävät ry

Yhteistyökumppani: Hiljaisuuden Joogan -verkosto

Tiedot

Alkaa:
01.03.21
Loppuu:
24.10.21
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Poitsilan kartano
Tikkupolku 1
Hamina, Suomi