Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ekumeeninen hiljaisuuden retriitti Utön saarella

1 syyskuun klo 13:30 - 4 syyskuun klo 17:30

Kesän aikana lämmennyt meri ympäröi pientä ulkosaarta, ja majakan valo pyyhkii pimenevää iltaa – Utössä luonto auttaa hengittämään rauhallisemmin. Ollaan kaukana. Hiljaisuuden retriitissä kappelina toimii kyläyhdistyksen ylläpitämä Bönehuset. Rukoushetket, virikesanat ja ruokailut rytmittävät päivää, ja vietämme myös ehtoollista. Ohjaajina toimivat Eija Nurmio ja Tuulikki Vuorela.

Matka retriittiin alkaa torstaina 1.9. Nauvon Pärnäisten lauttarannasta klo 13.30. Perillä Utössä ollaan noin klo 18.15. Illan opaskierroksella pääsemme tutustumaan saareen ja majakkaan, ja yhteinen hiljaisuus alkaa iltarukouksesta majakan kirkossa. Kotimatkalle lähdetään sunnuntaina 4.9. klo 12.30, ja Pärnäisiin saavutaan noin klo 17.30. Yhteysalus M/S Baldur kuljettaa meidät ja tavarat, autot jäävät lauttarantaan. Kimppakyydilläkin pääsee torstaina Vihdin Nummelasta Pärnäisiin, ja sunnuntaina vastaavasti takaisin Nummelaan.

Retriitin hinta yhden hengen huoneessa täysihoidolla vierasmaja Fågelissa on 335€ ja hotellissa 490€. Vierasmajassa on yhteiset wt:t ja suihkut, keittiö ja oleskelutila. Järjestävänä taustayhteisönä toimii Vihti-Nummelan Ortodoksit ry. Ilmoittautumiset, kysymykset ja ruokavaliotiedot Eijalle 18.8. mennessä, jonka jälkeen lähetämme kaikille kirjeen. Eijan yhteystiedot: eija.nurmio@hotmail.com ja puhelin 044 326 0746. Aina kannattaa kysyä, onko vapaita paikkoja, vaikka ilmoittautuminen olisi jo mennyt – otamme ihmisiä myös jonoon.

Tiedot

Alkaa:
1 syyskuun klo 13:30
Loppuu:
4 syyskuun klo 17:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Utön saari
Utö, + Google Map

Järjestäjä

VihdinNummelan ortodoksit ry
Puhelin:
-
Sähköposti:
vihdinortodoksit@gmail.com
Kotisivu:
-