Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Adventtiretriitti Leiriniemessä 3.-5.12.2021

03.12.21 - 05.12.21

Löydä rauha Joulun odotukseen. Tule viikonlopuksi hiljentymään, rauhoittumaan, etsimään itseäsi, kurottamaan Jumalan puoleen.
Adventin ajan Hiljaisuuden retriitissä sinulle tarjoutuu tilaisuus olla perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään omassa rauhassa ulkoisten vaateiden ulottumattomissa. Saat varata tämän ajan lepoon, virkistymiseen, mietiskelyyn sekä omaan ja yhteiseen hiljentymiseen. Leiriniemessä on myös mahdollisuus ulkoilla rauhallisessa ympäristössä rantamaisemissa.

Retriitin elämää kannattelee hyvä hiljaisuus. Se luo retriittiin vapauden ilmapiirin, missä jokaisella on tilaa olla ja hengittää ja ajatella omia ajatuksiaan. Retriittiin voi tulla omana itsenään. Siinä on tilaa juuri sille etsinnälle ja elämänkyselylle, jota sisällään tuntee. Retriitin musiikki hoivaa ja valmistaa Jouluun.

Adventtiretriitin järjestää Hyvinkään seurakunta ja ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Kaisa Laakso ( kaisa.laakso@evl.fi ) ja pastori Heidi Kajander-Maavuori. Tapahtumaan pääsee ilmoittautumaan 15.11. 2021 saakka Hyvinkään seurakunnan nettisivuilla tapahtuma-osioista hakemalla ajankohdan mukaan tai Adventtiretriitin nimellä.
Retriitin hinta on 120 euroa ja se sisältää majoituksen leirikeskuksessa, ruokailut sekä ohjelman.

Linkki ilmoittautumiseen: https://www.mvsoy.fi/srk/hyvinkaa/url/X07HY2ZYhM

Tiedot

Alkaa:
03.12.21
Loppuu:
05.12.21
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Leiriniemi Järvenpään seurakunnan leirikeskus
Kalarannantie 3
04530 Ohkola,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Hyvinkään seurakunta
Puhelin:
040 7559364
Sähköposti:
kaisa.laakso@evl.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto