Lahjoita Hiljaisuuden Ystävien hyväksi

Kiitos tuestasi yhteisen hiljaisuuden hyväksi. Pieni yhdistyksemme arvostaa sitä suuresti. Kolehdit, lahjoitukset ja jäsenyydet kannattelevat työtä hiljaisuuden asialla, hengellisen elämän ja kristillisen spiritualiteetin vaalimiseksi.

Voit tukea Hiljaisuuden Ystävien toimintaa lahjoittamalla keräystileillemme:

FI25 5780 3861 9029 70 (OKOYFIHH)

MobilePay -sovelluksessa lahjoitusnumeromme on 71617. Sovellus asennetaan puhelimeen.

Jäseneksi voit liittyä täällä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uudet henkilö- ja yhteisöjäsenet!

Halutessasi voit myös jakaa linkin lahjoitussivullemme: www.hiljaisuudenystavat.fi/lahjoita

Lisää tietoa yhdistyksemme rahankeräysluvasta ja varojen käyttötarkoituksesta saat tämän sivun lopusta tai täältä. Pyydämme ystävällisesti liittämään tiedon rahankeräyksestä striimattujen jumalanpalvelusten yhteyteen.

Kiitämme lahjastasi!

Tätä kuvaa saa käyttää sopivissa yhteyksissä.

Keräyslupatiedot 1.1.2023 alkaen: (ks. tiedote)

Rahankeräystilit:

FI25 5780 3861 9029 70

Rahankeräyslupa RA/2020/426. Lupa myönnetty 16.4.2020. Muutoslupa voimassa 1.1.2023 alkaen (käyttötarkoitusta laajennettu ja lisätty uusi rahankeräystili).

Järjestämme vuosittain luvanvaraisen keräyksen Päivän Tunnussanan levittämiseksi ilmaiseksi muun muassa sairaaloihin, vankiloihin, vanhuksille, merimiehille, opiskelijoille ja puolustusvoimissa palvelevien keskuuteen. Lisäksi varoja käytetään suomenkielisten Päivän Tunnussanojen toimittamiseksi inkeriläisseurakuntiin Venäjälle ja Viroon sekä äidinkielisten Päivän Tunnussanojen lahjoittamiseksi maahanmuuttajille.

Varoja käytetään myös Hiljaisuuden ystävät -lehden ilmaiskappaleiden valmistuskulujen kattamiseen. Lehti pitää esillä ja tukee Hiljaisuuden Ystävät ry:n tarkoituksena olevaa kristillisen spiritualiteetin edistämistä.

Hiljaisuuden Ystävät ry on koti tässä ajassa kristillistä rukoushiljaisuutta, luomakunnan eheyttä ja lähimmäisenrakkautta vaaliville ihmisille ja yhteisöille. Arvojemme – myötätunto, ilo, yhteisöllisyys, ystävyys luomakunnan kanssa – ytimessä on inkarnaation, kolmiyhteisen Jumalan ihmiseksi tulemisen salaisuus.

Koulutamme kristillisen spiritualiteetin ohjaajia tämän ajan hengellisille etsijöille ja harjoitamme julkaisutoimintaa. Edistämme rukoushiljaisuutta, kulttuuria ja ekologista kestävyyttä vaalivaa yhteisöelämää eri muodoissaan, sekä kristillistä diakoniaa, sillä jumalanpalvelus jatkuu arjessa ihmisten ja luomakunnan palvelemisena.