Lahjoita Hiljaisuuden Ystävien hyväksi

Kiitos tuestasi yhteisen hiljaisuuden hyväksi. Pieni yhdistyksemme arvostaa sitä suuresti. Kolehdit, lahjoitukset ja jäsenyydet kannattelevat työtä hiljaisuuden asialla, hengellisen elämän ja kristillisen spiritualiteetin vaalimiseksi.

Voit tukea Hiljaisuuden Ystävien toimintaa lahjoittamalla keräystilillemme:
FI25 5780 3861 9029 70 (OKOYFIHH)

MobilePay -sovelluksessa lahjoitusnumeromme on 71617. Sovellus asennetaan puhelimeen.

Jäseneksi voit liittyä täällä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uudet henkilö- ja yhteisöjäsenet!

Halutessasi voit myös jakaa linkin lahjoitussivullemme: www.hiljaisuudenystavat.fi/lahjoita

Vuonna 2022 Hiljaisuuden Ystävien valtakunnallinen kolehtipyhä on rukoussunnuntai 22.5.2022. Kolehti on myönnetty Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta hengellisen elämän vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa.

Kolehtipyhään liittyvää aineistoa löydät täältä. Seurakunnat voivat halutessaan perustaa omalle Facebook-sivulle varainkeruukampanjan keräyskohteen hyväksi. Se edellyttää voimassa olevaa rahankeräyslupaa.

Kiitämme asian esillä pitämisestä! Yli puolet yhdistyksemme tuloista on useana vuonna tullut kolehdeista. Niiden määrä on poikkeusvuosina jäänyt vaatimattomaksi, kun jumalanpalveluksia on pidetty kokoontumisrajoitusten vuoksi verkossa. Tämä on koetellut monien kristillisten järjestöjen taloutta.

Tietoa yhdistyksemme rahankeräysluvasta ja varojen käyttötarkoituksesta saat tämän sivun lopusta tai täältä. Pyydämme ystävällisesti liittämään tiedon rahankeräyksestä striimattujen jumalanpalvelusten yhteyteen.


RAHANKERÄYSLUPA:
RA/2020/426

Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020. Kerätyt varat käytetään kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Keräyksen tuotolla katetaan kristillisen spiritualiteetin vaalimisesta aiheutuvia kuluja (mm. henkilöstö-, majoitus- ja viestintäkustannuksia).

Kiitämme lahjastasi!