Hae meille

Hiljaisuuden Ystävät ry etsii

TOIMINNANJOHTAJAA

Haluatko johtaa kasvavaa hiljaisuuden liikettä, joka vastaa tämän ajan ihmisen hengelliseen etsintään? Haluatko luoda uusia mahdollisuuksia mietiskelyyn, lepoon ja sisäiseen rukoukseen kristillisessä hengessä? Haluatko avata ovia kristillisen rukoushiljaisuuden maailmaan?

Hiljaisuuden Ystävät etsii toiminnanjohtajaa viemään eteenpäin kehittyvää ja jäsenmääräänsä kasvattavaa hiljaisuuden liikettä. Toiminnanjohtajan tehtävänä on vahvistaa hiljaisuuden liikkeen toimintaa ja tunnettuutta ja kehittää uusia hiljaisuuteen pohjaavia hengellisyyden muotoja. Työssään toiminnanjohtaja palvelee liikkeen verkostoja, pitkäaikaisia vastuunkantajia, retriittiväkeä, jäsenistöä sekä seurakuntia.

Tehtävään edellytetään kirkon toimintaympäristön, kristillisen spiritualiteetin ja hiljaisuuden liikkeen tuntemusta, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsenyyttä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Odotamme toiminnanjohtajalta monipuolisia viestintätaitoja, talous- ja hallintoasioiden osaamista, sekä kokemusta varainhankinnasta ja verkostojohtamisesta. Koulutusten suunnittelu ja kouluttajien työn johtaminen kuuluvat myös tehtävänkuvaan. Oma kouluttajakokemus katsotaan eduksi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta ja kannustavaa, tulevaisuuteen katsovaa johtamista. Palkka noudattelee kirkon virka- ja työehtosopimusta.

Hiljaisuuden Ystävät vaalii ja edistää kirkon vanhasta rukoushiljaisuuden perinteestä nousevaa hengellistä elämää. Yhdistys kouluttaa retriitinohjaajia, hengellisiä ohjaajia ja Hiljaisuuden joogan® ohjaajia sekä luontohengellisyyden ja pyhiinvaelluksen taitajia. Yhdessä eri verkostojen kanssa luomme mahdollisuuksia hiljentymiseen, mietiskelyyn ja sisäiseen rukoukseen. Viestimme hiljaisuudesta ja rakennamme yhteyttä asiasta kiinnostuneiden kesken myös eri kirkkokunnissa ja kristillisissä yhteisöissä. Toimimme Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksen pohjalta ekumeenisessa hengessä. Yhdistyksen arvot ovat usko kolmiyhteisen Jumalan läsnäoloon, vieraanvaraisuus, luotettavuus ja ystävyys luomakunnan kanssa.

Toiminnanjohtajan lisäksi yhdistyksessä työskentelee 60% viestijä ja 40% toimistosihteeri. Näistä työntekijöistä yhdistyksellä on yhteistyösopimus Karjalan Evankelisen Seuran kanssa, jonka toimisto sijaitsee Haminassa. Yhdistyksen hallitus sopii uuden toiminnanjohtajan kanssa hänen työpisteensä sijainnista. Osan työstä voi tehdä etänä.

Tehtävä täytetään 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus tulee lähettää 12.11.2020 klo 21 mennessä osoitteeseen: toimisto@hiljaisuudenystavat.fi. Kerro hakemuksessa, miten hiljaisuuden liike liittyy omaan elämääsi ja mitä sinun kokemuksesi ja osaamisesi antaisi Hiljaisuuden Ystävät ry:n toimintaan. Kuulemme mielellämme myös näkemyksesi yhdistyksen varainhankinnan kehittämisestä. Liitä hakemukseen CV, sekä suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja antaa väliaikainen toiminnanjohtaja, viestijä Susanna Erätuli p. 045 343 0200 ja tarvittaessa hallituksen puheenjohtaja Mari Leppänen p. 050 354 3248.

Haastattelut ovat 20.11.2020 Turussa.

www.hiljaisuudenystavat.fi/hae-meille

Kiitos kiinnostuksesta!