Tule hakemaan intoa ja motivaatiota retriitin ohjaamiseen!

 

Retriitinohjaajien tankkauspäiviltä Porin  Junnilasta 19.-20.5.2016

Kurssilla tapaamme toisia retriitinohjaajia tai sellaiseksi haluavia ja kasvavia, jaamme kokemuksia ja keskitymme erityisesti meditaation käyttömahdollisuuksiin sekä retriitissä että omassa elämässämme. Vahvistumme retriitinohjaajan identiteetissämme.

Kokonaishinta 100 €

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 13.4.2016 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0453430200

Kouluttajina Mika Mäntyranta ja Sirkka-Liisa Raunio

Järj. Porin Seurakuntayhtymä, Turun Arkkihiippakunta ja Hiljaisuuden Ystävät ry

Koulutus messun hengellisestä ytimestä kiinnostuneille

 Bergvikissä 11.-13.5.2016

Hinta 300 € ja Hiljaisuuden Ystävät ry:n jäsenille 270 €

Koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille. Pyrimme syventämään osallistujien messukokemusta. Osallistujan oma spiritualiteetti ja messun spiritualiteetti ovat vuorovaikutuksessa kurssin aikana koettavan ja pohdittavan avulla, syventävän tiedon tukemana.

Tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 0453430200

Ilmoittautuminen 7.4. mennessä

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kouluttajina Helena Lindfors ja Sirkka-Liisa Raunio

järj. Hiljaisuuden Ystävät ry

 

 

Bregvikissä (www.bergvik.fi)

Koulutus koostuu kolmesta koulutusjaksosta: 24.-26.9.2015, 15.-17.1. ja 15.-17.3.2016, joista keskimmäinen on koulutusryhmän oma retriitti.

Koulutus on tarkoitettu hiljaisuuden retriitin ohjaamisesta kiinnostuneille kirkon työntekijöille ja seurakuntalaisille. Koulutus antaa valmiudet hiljaisuuden retriitin ja hiljaisuuden päivän järjestämiseen sekä vahvistaa hengellistä elämää. Koulutuksessa perehdytään kristillisen retriitin ja hiljaisuuden viljelyn maailmaan ja perehdytään sen elementtien toteutukseen omakohtaisesti.

Koulutus sisältää etukäteistehtäviä sekä edellyttää retriitin tai hiljaisuuden päivän toteuttamisen osana koulutusta.

Koulutuksen hinta on yhteensä 900 € ja Hiljaisuuden Ystävät ry:n jäsenille se on 830 €.

Täysihoidon hinta on 450 € omilla lakanoilla ja loppu maksusta on kurssimaksuosuutta.

Jokainen kolmesta kurssijaksosta laskutetaan erikseen etukäteen. Jokaiselle kurssijaksolle osallistuminen edellyttää maksettua kyseessä olevaa kurssimaksuosuutta.

Hakemukset 31.5.2015 mennessä Hakemus kulutukseen –nettikaavakkeella, joka löytyy www.hiljaisudenystavat.fi -sivuston etusivun Ajankohtaista -pudotusvalikon kohdasta Koulutus tai lähettämällä samat tiedot s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lopulliset tiedot koulutukseen pääsystä ilmoitetaan s-postilla ilmoittautumisen jälkeen.

Kouluttajina toimivat Tapio Koivu ja Sirkka-Liisa Raunio

Koulutuksen järjestää Hiljaisuuden Ystävät ry

Kurssi järjestetään yhteistyössä Agricola –opintokeskuksen kanssa

KURSSI ON TÄYNNÄ.

Hiljaisuuden Ystävät ry järjestää

IGNATIAANISEN RETRIITIN OHJAAJAKOULUTUS 2015-2016 (8 op)

toteutetaan kahdessa jaksossa 24.-31.8.2015 ja 18.-25.1.2016 Heponiemen Hiljaisuuden Keskuksessa, Karjalohjalla.

Kurssimaksu on Hiljaisuuden Ystävät ry:n jäsenille yht. 700 € ja muille yht. 800 € sekä täysihoito yht. 1440 €.

Koulutus on tarkoitettu kaikille hengellisestä ohjauksesta kiinnostuneille kirkon työntekijöille ja maallikoille, jotka tahtovat toteuttaa hengellistä ohjausta ignatiaanisessa muodossa.

Koulutukseen tulevilta edellytetään omakohtaista kokemusta ignatiaanisesta menetelmästä ja osallistumista joko 8 päivän ignatiaaniseen retriittiin tai kahteen henkilökohtaisesti ohjattuun retriittiin.

Koulutukseen osallistuva saa tietoa ignatiaanisen raamattumeditaation synnystä ja sisällöstä ja oppii toteuttamaan raamattumeditaatiota sekä itse vaeltajana että ohjaten matkakumppanina. Koulutuksessa toteutuu sekä oma hengellinen prosessi että ohjausprosessi. Välitehtävänä osallistuja toteuttaa rukouspäiväkirjaa. Kurssin lopussa osallistuja saa todistuksen ja arvion tämänhetkisestä mahdollisuudestaan toimia ignatiaanisena ohjaajana.

Kouluttajina Peppi Sievers, Theresa Jezl ja Pekka Yrjänä Hiltunen

Hakuohjeet ensin s-postilla ja hakemuksen lähettäminen 31.10. 2014 mennessä.

Tiedustelut ja hakuohjeiden pyynnöt

Sirkka-Liisa Raunio, p.0453430200 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KURSSI ON TÄYNNÄ EIKÄ UUSIA HAKIJOITA VOIDA ENÄÄ OTTAA MUKAAN.

Koulutus on tarkoitettu hiljaisuuden retriitin ohjaamisesta kiinnostuneille kirkon työntekijöille ja seurakuntalaisille. Koulutus antaa valmiudet hiljaisuuden retriitin ja hiljaisuuden päivän järjestämiseen sekä vahvistaa hengellistä elämää. Koulutuksessa perehdytään kristillisen retriitin ja hiljaisuuden viljelyn maailmaan ja perehdytään sen elementtien toteutukseen omakohtaisesti.
Koulutus koostuu kolmesta osiosta, joista ensimmäinen kurssijakso tapahtuu 7.-9.1.2015 Haapaniemen Hiippakuntakartanossa Kuortaneella, toinen jakso on hiljaisuuden retriitti Kiimingissä, Suvelan leirikeskuksessa 26.-28.8.2015 ja kolmas kurssijakso 30.11.-2.12.2015 on taas Haapaniemen Hiippakuntakartanossa.
Koulutus sisältää etukäteistehtäviä sekä edellyttää retriitin tai hiljaisuuden päivän toteuttamisen osana koulutusta.
Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on riittävä omakohtainen kokemus hiljaisuuden retriitistä eli osallistuminen vähintään kahteen hiljaisuuden retriittiin.
Koulutuksen hinta koostuu kurssimaksusta yhtensä 450 € ja täysihoitomaksusta yhteensä 500 €. Hiljaisuuden Ystävät ry:n jäsenille tämä kurssimaksun hinta on vain 380 €. Nämä kurssi – ja täysihoitomaksut laskutetaan kolmessa erässä. Kurssimaksuosiot laskutetaan aina etukäteen ja jokaiseen kurssijakson osallistuminen on mahdollista vasta, kun ko. maksu on maksettu.

Hakemukset 31.10.2014 mennessä Hakemus kulutukseen –nettikaavakkeella, joka löytyy www.hiljaisudenystavat.fi -sivuston etusivun Ajankohtaista -pudotusvalikon kohdasta Koulutus tai lähettämällä samat tiedot s-postilla
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lopulliset tiedot koulutukseen pääsystä ilmoitetaan s-postilla vasta viikolla 45.
Kouluttajina toimivat Lasse Maarala ja Sirkka-Liisa Raunio.

Järjestäjä Lapuan Hiippakunta, Oulun Hiippakunta ja Hiljaisuuden Ystävät ry